donderdag 18 april 2024
spot_img

André van Duin Tweewielers biedt groot assortiment VanDijck fietsen

De tweewielerzaak van André van Duin in Wervershoof heeft fietsen in alle soorten en maten. “Het merk VanDijck is ontstaan vanuit jarenlange kennis van allerhande merken, die vervolgens door Nederlandse designers en technici is samengevoegd tot een mooie fiets, een eerlijk product voor een scherpe prijs met een Nederlands tintje.”

“Met een grotere accu dan alle andere merken kunt u deze fietsen gebruiken voor het woon-werkverkeer of voor heerlijke toertochten,” vertelt André verder. “Door het gebruik van duurzame materialen beleeft u vele kilometers plezier aan uw fiets. Met de uitbreiding van het assortiment VanDijck modellen, is er altijd wel één die bij u past. U bent van harte welkom om ze eens te komen bekijken én uit te proberen.”

Modern design
VanDijck brengt een prachtig assortiment aan kwaliteit e-bikes met een modern vormgegeven design. Deze e-bikes worden vooral geprezen om de geruisloze en krachtige motoren, elegante vormgeving en strakke afwerking van het frame. Daarnaast worden onderdelen van topmerken als Shimano verwerkt in de e-bikes.

E-bikes met charme
Kwaliteit en design staan hierbij altijd op de eerste plaats. Het assortiment van VanDijck biedt e-bikes in verschillende prijsklassen en segmenten. Zo kunt u kiezen uit de volgende segmenten: Tour, City, Work en Transport. Binnen deze segmenten vindt u verschillende soorten e-bikes, allemaal met een eigen charme. Zo is de Kalii 2.0 uit het segment Work een erg fijn lage instap e-bike met krachtige middenmotor en belt drive systeem. Hiermee fiets je snel en comfortabel naar je werk en weer terug.

Geruisloos
De modellen Gaia N7 en Kalii 2.0 zijn tijdens de AD fietstest in 2020 getest en beoordeelt met respectievelijk een 7.8 en 7.6. Hierbij werden vooral de geruisloze motoren en soepele ondersteuning benoemt. “Deze twee modellen kunt u terugvinden in onze winkel én op onze website. Komt u ze zelf ervaren?”

Nieuwsgierig geworden
Bent u benieuwd geworden naar de fietsen van VanDijck? Kom dan gerust langs bij ons in de winkel. Wij stellen de fiets graag voor u af en helpen u verder met een deskundig advies. U vindt André van Duin Tweewielers op de Zeeweg 43, 1693 AR Wervershoof. Neem gerust eerst eens een kijkje op www.andrevanduintweewielers.nl of bel met vragen naar 0228-583659.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen