dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Anita Kort stopt met honden trimsalon

Vele jaren heeft Anita Kort de vachten van honden –groot en klein- met veel plezier verzorgd. “Het is heel fijn werken met dieren. Ze geven zoveel liefde terug als jij ze liefdevol verzorgd. Dat is heel dankbaar en plezierig werk. Toch heb ik besloten om met mijn honden trimsalon te stoppen per 1 november,” zo vertelt Anita.

De honden trimsalon aan de Dokter d’Arnaudstraat 22 is ooit begonnen in de bijkeuken. Vele jaren hebben allerlei hondjes zich laten vertroetelen door de vakkundig handen van Anita. Met een mooie nieuwe coupe verlieten zij blij kwispelend het pand met hun tevreden baasjes. “Maar nu is er een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen en daar wil ik helemaal voor gaan.”

Hondenliefde
“Hondjes die ik regelmatig knipte, daar had ik echt een band mee. Maar ook honden die ik minder regelmatig trof, gaven mij vertrouwen en liefde terug. Het is prachtig om ze weer een frisse, schone en gezonde look te geven. Ik ben gek op dieren, omdat ze je beoordelen op je gedrag en niet op hoeveel je verdiend of hoe je eruit ziet,” laat Anita weten. “Ik zal ze echt missen. Gelukkig heb ik wel een goed adres waar ik mijn vaste klanten naar kan doorverwijzen. We zullen dus niet opeens allemaal onverzorgde hondjes op straat zien!”

Nieuwe uitdaging
“Er is een nieuwe uitdaging op mijn pad gekomen, waar ik helemaal voor wil gaan. Ik ben in aanraking gekomen met hypnose en IEMT. Ben het zelf ook ondergaan in eerste instantie. Daardoor ben ik gefascineerd geraakt over hoeveel en hoe gemakkelijk je problemen kunt aanpakken en veranderen. Middels scholing aan het Hypnose Instituut Nederland te Wormerveer heb ik meerdere diploma’s behaald en mag mij dan ook officieel hypnotherapeut en IEMT therapeut noemen.“

Leeg tuintje
“Elke persoon wordt geboren als een leeg tuintje. Daar worden bloemen in geplant en die kunnen met aandacht en liefde groeien en tot bloei komen. Echter, vaak is er ook onkruid, dat heeft niks nodig en woekert toch. Middels hypnotherapie kan ik dat onkruid met wortel en al verwijderen. Nee, daar is niks zweverigs aan. Je raakt niet van de wereld en ik laat je geen dingen doen die je niet wilt. Ik zal je goed informeren en kom voor een intakegesprek of kennismaking.
Graag help ik iedereen, jong en oud en speciaal kinderen. Die cursus voor kindertherapie start ik daarom binnenkort. De reden daar voor is ‘des te vroeger je problemen of angsten aanpakken des te beter’.

Be Happy Hypno
“De naam van mijn praktijk zegt het al: ‘Be Happy Hypno’. Ik heb een duidelijk doel voor ogen: Iedereen gelukkig zien. Daarom ga ik per 1 januari 2019 van start.

Heb je een angst, fobie, pijn of een probleem dat steeds weer terug keert? Welke je ’s nachts wakker houdt of jou belemmerd in je dagelijks leven? Bedenk dat je er niet hoeft mee rond hoeft te blijven lopen: er is een oplossing! Mijn missie is iedereen HAPPY te krijgen met zijn of haar leven en ik geloof dat het mogelijk is. Het is een spannende tijd, maar ik ben er aan toe iets heel nieuws te starten. Hopelijk kan ik heel veel mensen en vooral ook jongeren en kinderen helpen om zich beter te gaan voelen,” aldus Anita van “Be Happy Hypno’’.

Gereduceerd tarief
“Ik hoop dat ik jullie geïnteresseerd heb gemaakt en verheug me erop om jullie te verwelkomen in mijn praktijk aan de Dokter d’Arnaudstraat 22 in Andijk tel: 06-51853427.

Op dit moment ben ik op zoek naar mensen die een hypnotische ervaring willen ondergaan en tegelijk een conflict in zichzelf kunnen oplossen. Denk hierbij aan angst, hoogtevrees, nagelbijten, depressie, snurken, slapen, onzekerheid of onrust. Nu tegen gereduceerd tarief!”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen