maandag 22 juli 2024
spot_img

AOWZ jeugdschaats nieuws

47 kinderen uit Andijk, Onderdijk, en Wervershoof hebben zaterdag 14 december hun schaats diploma’s weer mogen ontvangen. Ze hebben er weken lang voor geoefend.
En met hele goede resultaten. Iedereen van harte gefeliciteerd!
Het was op zaterdagochtend altijd weer dringen bij de bus. Daarna snel de schaatsen onderbinden en het ijs op. Voor vele kinderen was het de eerste keer, maar al na een paar lessen gingen ze al een heel rondje om. Fantastisch om te zien hoe snel dat toch gaat, en wat voor plezier ze er in hebben. Zelf Sinterklaas en zijn Pieten kwamen nog even langs. Een wedstrijdje met zwarte Piet is toch wel bijzonder.
Dit jaar staan alle trainers in mooie nieuwe jassen op de baan, mede mogelijk door de dorpsveilingen van Andijk en Wervershoof.
Tijdens de diploma uitreiking hebben we nog even trainer Yvonne in het zonnetje gezet. Want zonder vrijwilligers geen vereniging! Yvonne, heel erg bedankt voor je inzet.
Ook Samantha en Jennifer Buis zijn onlangs nog geslaagd voor de trainerscursus. Deze jonge meiden staan dus als professional op de baan. Vanuit deze plek nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie diploma!
Voor meer info kijk snel op onze facebook pagina: jeugdschaatsen-AOWZ. Hier staan mooie foto’s en filmpjes. U leest het, de AOWZ jeugdschaatsers zijn weer klaar voor de winter.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen