dinsdag 21 mei 2024
spot_img

Aqua sportief bewegen in Zwembad De Zeehoek

Overtollige pondjes kwijtraken, de spieren sterker maken en een betere conditie krijgen, dat zijn de drie belangrijke motieven om aan fitnessprogramma’s mee te doen. Er zijn talloze manieren om fitter te worden, maar hoog op de lijst van sportieve mogelijkheden staan de Aquasporten. Want bewegen in water heeft veel voordelen boven andere fitnessprogramma’s.

Voordelen
Bewegen in het water heeft tal van voordelen. Het meest opvallend is het gevoel van gewichtloosheid. Hoe dieper het water, hoe lichter we lijken. Dat komt door de opwaartse kracht van het water. Lopen, huppen en springen buiten het water veroorzaakt veel belasting van gewrichten, spieren, pezen en banden. In het water is dat veel minder, waardoor de kans op blessures veel kleiner is. Trainen in het water is dus een veilige manier van lichaamsbeweging.

Dynamisch
Aquasporten zijn dynamische bewegingsvormen waar niemand meer voor langs de kant hoeft te blijven staan. In veel gevallen wordt gebruik gemaakt van muziek. Door regelmatig te oefenen en geleidelijk de inspanningen te vergroten, is al gauw merkbaar dat het uithoudingsvermogen groter wordt en de conditie verbetert.

Nieuw!!! FLOATFIT®

De nieuwste body workout uit Engeland. Wil jij ook meedoen met een superleuke, uitdagende en gezellige workout? Tijdens de 30 minuten durende HIIT workout train je spieren waarvan je niet eens weet dat je ze hebt. Wil jij werken aan verbetering van je houding, balans en spierkracht in je hele lichaam? Dan is Floatfit® de workout voor jou!

Voor meer informatie over lestijden, kosten etc. zie onze website: www.zwembaddezeehoek.nl/aquasporten Wacht niet te lang en meld u aan. Zonder aanmelden is deelname niet mogelijk.

Recreatiebad De Zeehoek Dorpsstraat 179

www.zwembaddezeehoek.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen