dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Aquastop Witgoedservice, echte service!

Een wasmachine, een vaatwasser, inbouwapparatuur of de stofzuiger. Allemaal apparaten die het leven gemakkelijker maken. Tenminste, dat zou zo moeten zijn. “Dat lukt alleen als u de juiste machine voor uw huishouden heeft aangeschaft en als alles werkt zoals het hoort. Om te komen tot de juiste keus bij aanschaf van een nieuw product bent u bij Aqua Witgoedservice aan het juiste adres.
Ook voor reparaties en vervanging van onderdelen aan uw huidige machine staan wij met onze vakkennis voor u klaar,” zo stelt het team van Aqua Witgoedservice eensgezind. “Wij verkopen niets dat we niet zelf kunnen reparereren. Wat we ook verkopen zijn losse onderdelen aan de klant die zelf repareren kan.”

Winkel en webshop
“Tegenwoordig kopen veel mensen hun producten via internet. Daar is niet zoveel mis mee, ook wij hebben een webshop. Toch kun je alleen met de juiste informatie komen tot de juiste keus. Daarvoor is service en persoonlijk contact een heel belangrijk onderdeel van de verkoop én van de reparatie,” legt Erik uit. “Heeft u een groot huis met drempels, of een klein huis met een gladde vloer? Dat kan medebepalend zijn voor welke stofzuiger wij adviseren. Draait u veel wassen met handdoeken of gaat er juist maar af en toe een kleine portie delicate spullen in de trommel? Daarvoor zijn speciale programma’s op de wasmachine, mits u de juiste kiest.”

Nieuw kan, reparaties vaak ook
Of u kiest voor een reparatie of voor een nieuw product is een persoonlijke keus. Wij zijn er om u te adviseren. Vaak is reparatie heel goed mogelijk, dan kunnen wij u laten weten wat dat kost. Soms raden we het af, omdat wij kunnen zien welke reparaties er binnenkort te verwachten zijn. Dan raden we een nieuwe machine aan. Maar uiteindelijk maakt u de keus. Het is tenslotte uw portemonee.” Aquastop Witgoedservice levert voordelig en snel, het product dat u kiest.

Telefoon of tablet defect?
Naast vriezers, koelkasten en al die andere handige apparaten in huis hebben heel veel mensen ook een smartphone of tablet. Ook daar kan iets mis mee zijn. “Reparaties aan deze apparaten (van de merken Samsung en Iphone) kunt u ook bij ons laten doen. Het repareren kan meestal snel en dat is wat mensen graag hebben.”

Facebook volgen
U kunt ons volgen via onder andere facebook. “Daar hebben wij regelmatig handige wastips of oude trucs staan die ook in deze modern tijd goed van pas komen. Ook als we een speciale actie hebben kunt u dat daar terug lezen. Naast de website, waar u uiteraard heel veel informative kunt terug vinden, is facebook een mooie aanvulling. Maar er gaat niks boven persoonlijk advies, dus dat blijven we er altijd bij doen vanuit de winkel.”
Kom langs voor informatie
Onze winkel vindt u achter winkelcentrum het Streekhof. Aquastop Witgoedservice, De Tuin 1A, 1611 KR Bovenkarspel. aquastop@planet.nl, (0228) 51 22 85. Openingstijden vindt u op de website. Op afspraak is er zelfs nog meer mogelijk.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen