woensdag 19 juni 2024
spot_img

Auto aan het werk zodra vakantie start

Garage Jong VOF, bestaande uit René Karreman en Jos van der Stal, staat voor u klaar aan de Handelsweg op Andijk. De vakantieperiode nadert weer en daar verwachten ze veel drukte van.

De garage loopt goed en de mannen hebben hun handen dan ook vol aan het bedienen van de vaste klanten. Af en toe een avondje doorwerken of zelfs een weekenddag die in de garage doorgebracht wordt hoort er dan bij. “We willen onze afspraken nakomen en doen daar alles voor wat binnen onze mogelijkheden ligt.”

Vakantiecheck
De zomer en daarmee de (kampeer)vakantie staat weer voor de deur. We hopen dat mensen hun auto en camper tijdig laten checken voor ze op reis gaan. Vooral campers hebben vaak lange tijd stil gestaan en komen met het (verwachte) mooie weer uit de stalling. Banden zijn niet meer op spanning en kunnen droogtescheuren vertonen. De lagers hebben een heel jaar stilgestaan op één plek. Dit kan tot diverse problemen en zelfs gevaarlijke situaties leiden. Geen fijn begin van een welverdiende vakantie. Ons advies: geef de caravan (of ander vakantievervoersmiddel) tijdig de aandacht die het verdiend om zo veilig mogelijk de weg op te gaan.”

Ook autocheck
Vergeet daarbij ook de auto niet. Een auto die normaal alleen zijn dagelijkse ritje van en naar het werk maakt, wordt ineens geacht 1500 kilometer of meer naar Zuid Frankrijk probleemloos te rijden. “Dan is een stukje onderhoud, het laten nakijken en checken op bijvoorbeeld slijtages erg verstandig. Daar waar de vakantie van de mensen begint, begint voor de auto vaak het harde werken. We wensen iedereen een fijne, veilige vakantie toe. Een goede voorbereiding is meer dan de juiste bikini en voldoende zonnebrand inslaan. Denk ook aan het vervoer en zorg dat u dat op tijd inplant.”

Over AutoCrew
Garage Jong is aangesloten bij AutoCrew, een werkplaatsformule van Bosch. “Alle automerken en campers zijn bij ons welkom en u kunt bij ons terecht voor APK-keuringen, onderhoud, reparatie, uitlijnen etc. Door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen waardoor een diagnose deskundig kan worden uitgevoerd. Met de zomerse hitte in het vooruitzicht is ook gecertificeerd airco onderhoud een belangrijk punt voor vele auto’s. Dan komt u niet zo verhit aan op de plaats van bestemming!”

Afspraken vooruit plannen
Is uw (kampeer) auto binnenkort toe aan een grote of kleine (vakantie)beurt, apk of misschien een combinatie van deze? “Maak op tijd een afspraak, dat maakt het voor ons makkelijker plannen en dan heeft u de auto weer zo snel mogelijk terug om uw reis te hervatten.”

Garage Jong V.O.F. Andijk vindt u aan de Handelsweg 29 , 1619BJ, Andijk. Ook te bereiken via info@garagejong.nl of bel 0228-59 22 22

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen