maandag 22 april 2024
spot_img

Autoservice Andijk denkt met u mee

Wellicht kent u Autoservice Andijk nog niet? Rene Karreman, Jos van der Stal en Tim Moeijes zijn bij velen al bekende gezichten. Wij zijn een allround garagebedrijf op Handelsweg 29 in Andijk.

Inmiddels bestaan we alweer bijna 8 jaar en met onze blik gericht op de toekomst. Of het nu brandstofauto’s of elektrische auto’s betreft, we blijven vooruitkijken. Dit middels trainingen en investeringen in zowel kennis als apparatuur.

BOVAG en Autocrew
Aangezien wij beseffen dat uw voertuig veel voor u betekent behandelen wij deze ook met het grootste respect. Een verontreinigde werkvloer of gereedschappen zult u bij ons dan ook nooit aantreffen. Door ons lidmaatschap van zowel BOVAG als Autocrew worden we op vele punten regelmatig aangestuurd onze werkzaamheden zo optimaal mogelijk uit te voeren. Zoals velen wel weten staat BOVAG dan ook voor een betrouwbar en helder beleid.

Service belangrijk
Dat hierbij service een belangrijke rol speelt weten we dan ook als geen ander. Of het nu gaat om een (gratis) leenauto, (elektrische) leenfiets of onze haal-breng service, ook dat hoort uiteraard bij onze bedrijfsvoering.

Aankoopcontrole
Ook wanneer u een andere auto wilt aanschaffen kunt u bij ons terecht voor een gratis aankoopcontrole. Op deze manier proberen wij u zo goed mogelijk te behoeden voor de zgn “kat in de zak”. Onze werkplaatsactiviteiten omvatten het hele scala wat onderhoud aan uw voertuig betreft. Voor de kleine en grote beurt, APK, banden vervangen en uitlijnen, storingsdiagnose met onze uitgebreide uitlees mogelijkheden, airco onderhoud en reparatie (gecertificeerd), noem maar op. Dit alles voor zeer schappelijke prijzen.

Ook voor nieuwe banden
We verbazen ons nog wel eens als blijkt dat de zogenaamde prijsstunters achteraf toch duurder blijken dan wij. Vraag ons dus gerust eens om een voorstel te doen als u nieuwe banden nodig heeft. Voor onderhoud en reparatie gebruiken wij kwaliteitsproducten varierend van Mobil olie tot Bosch servicedelen.

Interressante acties
Tevens denken we met u mee in deze dure tijden middels enkele interessante acties (zie de waardebonnen in deze uitgave). Ook hebben wij een Rad van Fortuin in de maanden november en december waar u mooie prijzen kunt scoren. Zo hopen wij in deze dure tijden er voor u toch een beetje een feestelijke afsluiting van het jaar van te maken.

Plan uw APK op tijd
Kijk ook eens op onze website waar u online een afspraak kunt inplannen. Wist u trouwens dat u al 2 maanden voordat uw APK datum is verlopen een APK afspraak kunt maken? Maak dus tijdig een afspraak want een boete voor een verlopen APK bedraagt tegenwoordig al €149,-!

Kom eens langs
Let goed op dat u de JUISTE WEBSITE bezoekt namelijk: www.autoserviceandijk.nl welke de bekende Autocrew uitstraling heeft. Of kom gewoon eens langs op Handelsweg 29 in Andijk. U bent van harte welkom om eens onder het genot van een bak koffie of thee kennis te maken met ons bedrijf.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen