donderdag 18 april 2024
spot_img

Autoservice Andijk heeft versterking

Autoservice Andijk is inmiddels al goed bekend in Andijk. Jos van der Stal en Rene Karreman hebben vanaf 1september versterking gekregen van Tim Moeijes. Na 3 jaar stage te hebben gelopen heeft Tim zijn 1e autotechnicus diploma op zak en zal hij full-time aan de slag gaan bij de mannen van Autoservice. Zeker omdat voor alle partijen het zeer plezierig samenwerken was antwoordde Tim met een volmondig JA toen hem werd gevraagd volledig in dienst te komen.

Liefhebber van techniek
Tim is een fervent techniek liefhebber en heeft ook vanuit hobby al veel ervaring in auto’s en alles wat er mee te maken heeft. Zo heeft hij zelfs enkele auto’s puur als hobby getransformeerd tot auto’s die qua prestaties zo het racecircuit op zouden kunnen. Geen wonder dat Jos en Rene blij verrast waren om weer eens iemand te zien die vol passie en overgave het vak wil en kan uitoefenen. Tim voelt zich uitstekend op zijn plek bij Autoservice Andijk en is blij met zijn vaste aanstelling. Zowel Jos als Rene zijn in hun nopjes met Tim.

Complete werkplaats
Elke klus gaat hij enthousiast aan en laat zich niet zomaar uit het veld slaan. Dit heeft ook zeker te maken met het feit dat het bedrijf uitstekend is uitgerust met alle benodigde apparatuur en waar nieuwe eisen gelden wordt direct gereageerd op nieuwe apparatuur en regels. De zeer complete werkplaats met maar liefst 6 hefbruggen, uitlijn apparatuur, uitlees computers voor het stellen van diagnoses etc is op zich al indrukwekkend.

Diesel milieu eisen
Binnenkort zal de deeltjesteller voor de APK ook aangeschaft zijn vanwege de nieuwe diesel milieu eisen. Ook is de uitrusting uitgebreid met een extra aircostation die noodzakelijk was vanwege de huidige koudemiddelen met bijbehorende regels. Wat Tim tevens opviel was dat niet alleen de werkplaats maar het hele bedrijf altijd keurig netjes schoon en opgeruimd is wat het werken een stuk extra plezier geeft. Al met al was voor hem het besluit niet moeilijk om bij het bedrijf volledig in dienst te komen. Tevens wordt hij betrokken bij veel zaken om zich zo compleet mogelijk te kunnen ontwikkelen, dit gaat van het volgen van extra cursussen tot zelfs enkele administratieve taken.

Win win situatie
Tim is dan ook zeer content met de hem geboden kansen om door te kunnen groeien en nog beter te worden dan hij al is. Al met al een win win situatie voor zowel Tim als Jos en Rene die zich op deze wijze steeds meer voorbereid zien op de toekomst. Dat de toekomst er op termijn iets elektrischer zal uitzien is uiteraard bij de mannen bekend, al zijn zij er van overtuigd dat er toch nog vele jaren benzine en diesel auto’s de werkplaats zullen passeren met daarbij een steeds ingewikkelder reparatie procédé. Dit neemt echter niet weg dat ook het volgen van cursussen een noodzaak is om bij te blijven in dit zeer snel veranderende vak.

U bent van harte welkom op Handelsweg 29 in Andijk. Tel./ (0228)-59 222 www.autoserviceandijk.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen