maandag 20 mei 2024
spot_img

Back2Sportdag op het Raadhuisplein!

Ben jij of jouw kind op zoek naar een sport- of beweegactiviteit, maar weet je niet wat de mogelijkheden zijn? Of heb je gewoon zin om lekker te bewegen? Zorg er dan voor dat je op zaterdag 22 september van 13.30 tot 16.00 uur aanwezig bent op het Raadhuisplein. Het plein wordt gevuld met sportactiviteiten, aangeboden door de lokale sportaanbieders.

22 september valt midden in de Nationale Sportweek (15 t/m 29 september) en aan het begin van het nieuwe sportseizoen. Dit is dan ook een mooie gelegenheid om de lokale sporten wat beter te leren kennen. De lokale sportaanbieders organiseren speciaal voor de inwoners van Wervershoof en omstreken verschillende activiteiten. De activiteiten variëren van kickbox clinics, tot schaakwedstijden waar je vrij in kan stromen.

Tot nu toe zijn de volgende sportaanbieders aanwezig: Fysio WFO, Handbalvereniging VVW, Sport- en Wellnesscenter De Dars, Sportwandelschool Hoorn/West-Friesland, Schaakvereniging Revanche, West-Fries Taekwondo Centrum, Team Sportservice West-Friesland, Crossfit 1693 en Voetbalvereniging VVW.

Kom dus sportief gekleed en haal bij het kraampje van Team Sportservice een stempelkaart, zodat je weet of je alle activiteiten gedaan hebt en of je in de prijzen valt!!

Dit alles op initiatief van Schaakclub Revanche en Winkelend Wervershoof.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen