woensdag 24 april 2024
spot_img

Bakker dé Houthandel bezig met zakelijke transitie

Er zullen maar weinig mensen zijn die Bakker dé Houthandel niet kennen. Al sinds jaar en dag is deze hout-, bouw- en woonwinkel een begrip in de regio. En waar met name de bekendheid onder consumenten groot is, is de zakelijke markt (nog) niet altijd op de hoogte van wat Bakker dé Houthandel kan bieden. Dirk Ploegstra, algemeen directeur bij Bakker dé Houthandel, is dan ook vastberaden om meer aandacht te gaan vestigen op de zakelijke markt. Dirk Ploegstra vertelt over de plannen voor de komende tijd.

De nuchtere organisatie, maar bovenal met menselijke maat
“Wie Bakker dé Houthandel roept, zegt een gezellige, nuchtere organisatie met een breed en volledig assortiment. Bij ons kom je langs voor goede producten maar ook juist voor, zoals wij dat noemen, de menselijke maat. Wij kennen onze klanten en doen tussen alle werkzaamheden door gewoon gezellig een kopje koffie met hen. En waar de consumenten ons daarvoor dan ook kunnen vinden, zijn we binnen de zakelijke markt wat van de radar verdwenen. De hoogste tijd dus voor een gerichte campagne.”, aldus Dirk Ploegstra.

Vernieuwingen gestart
“Wie de afgelopen tijd bij Bakker dé Houthandel is langsgekomen, zal al het een en ander zijn opgevallen. We zijn druk bezig met een aantal vernieuwingen binnen het bedrijf. Zo hebben we sinds kort een vernieuwde bouwshop, showtuin, ontvangstruimte en wordt onze huisstijl aangepakt. Dit alles om zowel de professionele particulier als de zakelijke markt beter te kunnen bedienen. We zijn voorlopig nog niet klaar, maar in kleine stappen zal er een frisse wind gaan waaien binnen Bakker dé Houthandel. Ook zichtbare vernieuwing maakt hier onderdeel van uit. Meer nieuws daarover volgt nog!”

Eind dit jaar start van een gerichte campagne
“In het laatste kwartaal van dit jaar starten we met een gerichte campagne op de zakelijke markt. Aannemers, hoveniers en ZZP’ers kunnen dan ook wellicht iets van ons op de deurmat zien vallen. Ook hebben we plannen om een gerichte klant dag te organiseren voor de zakelijke doelgroep. Met de huidige coronamaatregelen nog even een uitdaging, maar we kijken uiteraard vooruit!”

Aannemer, hovenier en ZZP’er: voel je welkom
“Onze identiteit onderscheidt ons echt van andere bedrijven in onze branche. Bij ons kom je echt voor de persoonlijke benadering. Ik zou dan ook zeggen: aannemers, hoveniers en ZZP’ers, komt het zien! En wie op vrijdagmiddag komt, pakt wellicht nog iets lekkers van de lunch mee.”
Consumenten en zakelijke klanten zijn weer van harte welkom op het terrein van Bakker dé Houthandel. De openingstijden zijn als volgt: maandag t/m vrijdag van 08:00-18:00, op zaterdag van 08:00-17:00.

Bestelling afhalen?
Profiteer nu tijdelijk van 5% click & collect korting! Bekijk de webshop op bakkerdehouthandel.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen