maandag 22 juli 2024
spot_img

Bangert en Kuyperschool winnen Schoolvoetbal 2018

Stralend weer, een prachtig sportcomplex en vier tot op het bot gemotiveerde basisscholen; alle ingrediënten voor een succesvolle editie van het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi. Op dinsdag 22 mei en woensdag 23 mei streden de jongens en meiden van de vier Andijkse basisscholen weer om de titel “beste voetbalschool van Andijk”. Dit jaar deden er vijf jongens- en zes meidenteams mee.

De Bangert heeft wederom bewezen over veel voetbaltalent te beschikken. Bij de meisjes deden namelijk zowel Bangert 1, als Bangert 2 mee om de prijzen. Hierbij trok het vlaggenschip uiteindelijk aan het langste eind. Met 13 punten werden zij de terechte kampioen. Het podium werd gecompleteerd door de meisjes van de Idenburgschool.

Foto aangeleverd

Bij de jongens stonden de beide teams van de Kuyperschool in de top drie. Kuyper 1 werd met drie gewonnen wedstrijden en een doelsaldo van +13 de terecht kampioen en Kuyper 2 eindigde als derde.
Ook bij de jongens deed de Bangert lang mee om de prijzen, maar uiteindelijk pakten zij een mooie tweede plek. De Kuyperschool besloot hun kampioenschap te vieren met een sprong in de nabijgelegen sloot (zie foto).
Langs deze weg nog een woord van dank aan de vrijwilligers. De EHBO, scheidsrechters, kantinemedewerkers, maandagochtendploeg en omroeper maakten er weer een succes van!

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen