vrijdag 12 april 2024
spot_img

Bangert verrast leerlingen met Maaklokaal

En dan gaan na 6 weken eindelijk de schooldeuren open!
Verwachtingsvol betreden de leerlingen hun nieuwe klas. Spannend hoor, een nieuwe juf, soms nieuwe klasgenootjes en wat ga ik allemaal leren dit jaar?
Nadat iedereen zijn plekje heeft gevonden en heeft bijgepraat, worden de leerlingen per groep uitgenodigd om het nieuwe Maaklokaal te bewonderen.
In de vakantie heeft het handvaardigheidlokaal een metamorfose ondergaan. De leerlingen reageren enthousiast en verrast. Wauw, hier kunnen we van alles doen.


Het Maaklokaal is zo ingericht dat hier gewerkt kan worden aan onderzoeksvragen, proefjes en experimenten kunnen worden uitgevoerd, er zijn techniek materialen aanwezig en er is volop materiaal voor de creatieve vakken. Er kan ook gekookt
worden en de robotjes staan klaar om geprogrammeerd te worden!
Het meubilair valt ook erg in de smaak! Er staan bijvoorbeeld wiebelkrukken die iedereen wel even wil uitproberen. Stilzitten op school? Nee, dat is er in dit lokaal niet bij. Lekker leren met je hoofd én met je handen en natuurlijk met je….hart.
Want dat is uiterst belangrijk dat de leerlingen zich thuis voelen op school, want dan kan de natuurlijke nieuwsgierigheid en creativiteit maximaal tot ontplooiing komen.
Met deze ingrediënten MAKEN wij er een goed schooljaar van!
Linda Blok

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen