maandag 22 april 2024
spot_img

Bangert zorgt voor ‘OPKIKKER’.

Ouders, leerlingen en school vormen een belangrijke driehoek om kinderen optimaal te begeleiden. Ouders hebben ten tijde van thuisonderwijs hard gewerkt, dat verdient een groot compliment. Helaas is het nog steeds niet mogelijk om ouders in school te ontvangen. Voor de Bangert reden om op zoek te gaan naar een welverdiende ‘OPKIKKER’ voor ouders.

Woensdag aanstaande wordt voor ouders en leerlingen van de Bangertschool de ‘Boeiende Bangert quiz’ georganiseerd. Deze quiz zorgt voor een gezellige avond voor het hele het gezin. De quiz wordt online gespeeld en er zijn mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door o.a. ouders en een aantal prijzen zijn beschikbaar gekomen door de geannuleerde Sartoveiling. Met het vervallen van de Sartoveiling, waarbij de opbrengst altijd naar goede doelen gaat, werd het het idee om een leuke verbindende activiteit voor ouders te combineren met het schenken aan een goed doel al snel geboren. Ouders melden aan voor de quiz en betalen minimaal 5 euro om in te schrijven. Het inschrijfgeld komt geheel ten goede aan een goed doel. Meer dan 50 gezinnen hebben zich ingeschreven en het belooft een sprankelende avond te worden met allemaal vragen die betrekking hebben op de Bangertschool.
Op deze manier wil de school waardering uiten naar de ouders en laten weten dat zij het contact tussen ouders en school missen. Het goede doel dat gekozen is, biedt gezinnen met een ziek kind een lichtpuntje. Prachtig dat we in samenwerking met ouders hier een financiële bijdrage aan mogen leveren. Het goede doel wat gekoppeld wordt aan deze Boeiende Bangert quiz, hoe kan het ook anders, is geworden Stichting OPKIKKER!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen