woensdag 22 mei 2024
spot_img

Bangertleeuwinnen en leeuwen zien winst aan zich voorbij gaan

Waar de Nederlandse leeuwinnen vorige week donderdag nog met gemak de Canadezen het nakijken gaven, daar hadden de leeuwen en leeuwinnen van de Bangert vrijdag moeite om een punt te halen met volleyballen.

Afgelopen vrijdagavond, de dag van de langste dag en de kortste nacht (en de kortste tijd om een wedstrijd te winnen?!)
stond de jaarlijkse volleybalavond gepland van het team van de Bangert tegen de ouders.
Zowel het team als de ouders hadden te maken met een aantal debutanten. Dat pakte voor het team van de ouders goed uit, binnen zeer korte tijd hadden ze een paar setpoints te pakken. Sportief als onze Andijker Ouders zijn, werden de teams gemixt en werd de wedstrijd voortgezet in een andere samenstelling. Om iedereen een kans te geven een set te winnen, vond er daarna nog een wisseling plaats.
De ouders hadden veel supporters meegebracht, die hen volop kwamen aanmoedigen. Maar stiekem juichten ze natuurlijk ook wel een beetje voor hun juf of meester.

De sportieve avond werd afgesloten met een gezellige nazit in school. Daar werden al plannen en tactieken besproken voor hoe we het volgend jaar kunnen aanpakken.
Dat is voor ons, als Bangertteam prachtig om te horen. Dat er uitgekeken wordt naar een voortzetting van deze mooie traditie.
Wie weet met nog meer debutanten, die na het lezen van dit artikel ook aangejaagd worden om volgend jaar mee te willen doen
Het team van de Bangert wil alle ouders en kinderen die bij deze avond betrokken waren, bedanken voor de gezelligheid en sportiviteit.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen