maandag 24 juni 2024
spot_img

Basic Design: altijd iets bijzonders in huis

Basic Design vindt u aan de Middenweg 8-10 in Bovenkarspel. Eigenaar Niels Glorie staat er voor u klaar. “Met het juiste advies en door goed te luisteren naar de wensen van mensen, komen we er meestal wel uit. Hier hebben we veel verschillende meubelen, een steeds wisselende collectie en door eigen inkoop kunnen we snel reageren op nieuwe trends.”

“Voor veel winkeliers is het een spannende en lastige tijd geweest tijdens de COVID-19 pandemie. Maar gelukkig zien we hier dat het weer een beetje aantrekt. Mensen zijn meer thuis en willen het daar graag comfortabel hebben. Een lekkere relaxstoel, een ruim bankstel, een fijne eethoek en natuurlijk een goede nachtrust in een prettig bed. Voor al deze zaken kunt u bij ons terecht. We hebben volop keus en helpen u graag met het juiste advies.”

Relaxt kiezen
Het kiezen van de juiste meubelen is een kwestie van smaak en budget. Basic Design heeft voor ieder wat wils. “Service heb ik hoog in het vaandel. Daarnaast denk ik graag met u mee. Welke kleuren en materialen goed combineren bijvoorbeeld, of welke nieuwe meubelen er goed combineren met uw bestaande meubelen. In de winkel is er altijd voldoende tijd voor een kopje koffie en een goed gesprek. Dan komen we meestal wel tot de juiste keuzes.”

Aan de keukentafel
Door het virus werken veel mensen (meer) thuis. Ook de kinderen zijn vaker thuis van school tijdens de online lessen. Iedereen zoekt een werkplek. Dan is de eetkamertafel al snel een plek die veel mensen ruimte biedt. Maar aan de keukentafel gebeurt meer. Het is dé plek in huis waar ’s avonds het hele gezin bijeenkomt en de dag doorspreekt. Het is ook dé plek waar puzzels gelegd worden of de strijd tijdens Risk wordt uitgevochten. “Een mooie eetkamertafel verdiend ook fijne stoelen, om lang te kunnen na tafelen met vrienden en familie. Wij hebben ze in vele soorten, kleuren en stoffen. Kom, kijk en combineer.”

Boomstamtafels
Een ‘boomstamtafel’ als eethoek blijft een gewild object. Het blad heeft een grillige vorm, want elke boom is anders. Het bovenblad is spiegelglad gemaakt. Het blad kan geplaatst worden op diverse soorten poten, in meerdere kleuren. Zonder meerprijs. Daarmee kiest u niet alleen voor een unieke tafel, maar ook precies in uw stijl. “Altijd is er één (of meerdere) tafel(s) op voorraad en die kunnen we dus snel leveren. Kom deze tafel gerust bekijken en laat u verbazen over de prachtige looks van dit meubel.
Als u wilt krijgt u er een kopje koffie bij!”

Contact of langskomen
Meubelen koop je niet elke week nieuw. Daarom wil je het zien, voelen en aanraken. Dat kan in de winkel, ook nu. We hebben voldoende ruimte om de RIVM regels te kunnen volgen en voldoende afstand te kunnen houden. Basic Design Bovenkarspel vindt u op Middenweg 8-10, 1611 KP Bovenkarspel. Telefonisch bereikbaar op 0228-518010 of stuur uw e-mail aan info@basic-design.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen