maandag 24 juni 2024
spot_img

Basisschool de Piramide

Met de musical ‘Wie steelt de show’ hebben de leerlingen van groep 8 afscheid genomen van hun basisschooltijd op basisschool de Piramide! Bij een afscheid sta je ook altijd even stil op wat je achterlaat.

Terugkijkend op het afgelopen schooljaar was het wederom een bijzonder jaar met vele mooie hoogtepunten. Wij vinden het belangrijk om veel feesten samen te vieren en dat is gelukt dit schooljaar. In september gaan de leerlingen van groep 1 tot en met 6 op schoolreis. De leerlingen uit groep 7 en 8 gaan in dezelfde maand op schoolkamp. Maar ook de feesten in december hebben we samen gevierd. Ons mission statement sluit daar heel goed op aan: Samen leren om trots op jezelf te zijn.

De Piramide is een VVTO-school, onze leerlingen krijgen vanaf groep 1 Engels aangeboden. Dit schooljaar hebben bijna 60 leerlingen meegedaan met het Anglia examen en hebben we wederom een slagingspercentage van 100%. Daarnaast zorgen de leerkrachten ook dat hun Engels op niveau is. Het gehele team is gecertificeerd op B2 niveau, wat gelijk staat aan het niveau van Engels HAVO 5. Tenslotte gaan er elk jaar twee collega’s op studiereis, dit jaar was dit Dublin.

Op school leren we heel veel maar als het even kan gaan we ook op excursie: naar het museum, naar een boerderij. Want leren doe je niet alleen op school maar juist ook daarbuiten!

Komend schooljaar starten wij met 6 groepen: 2 kleine groepen ½, groep 3, groep 4/5, groep 6 en groep 7/8. Wij hebben nog genoeg ruimte voor nieuwe leerlingen. Mocht u interesse hebben dan kunt u altijd contact met de school.

Voor nu wensen wij iedereen een hele fijne vakantie. Geniet van het mooie weer en van onze prachtige voortuin!

Team Piramide

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen