vrijdag 24 mei 2024
spot_img

Basisschool Kuyperschool organiseert goede doelen sponsorloop

Op 3 juli van 8.30 t/m 10.45 uur organiseert de Kuyperschool een sponsorloop voor Stichting CliniClowns Nederland, Vokk en het Prinses Maxima Centrum.

Ruim 250 leerlingen zetten zich op die dag in voor het bijzondere werk van deze goede doelen en kunnen nog meer zieke kinderen even vergeten dat ze ziek zijn.

“Wij vinden het belangrijk dat onze kinderen leren om iets goeds te doen voor anderen. En omdat we allemaal achter het werk van deze goede doelen staan zijn we heel gemotiveerd om een mooi bedrag bij elkaar te lopen!”

De hele school in beweging voor een lach
De school maakt er een geweldige en vrolijke actie van. De afgelopen weken zijn de kinderen actief op zoek gegaan naar zo veel mogelijk gulle sponsors. Dat is gelukt. Opa’s, oma’s, buren, vrienden en familie steunen de prestatie. Nu staan de kinderen in de startblokken om zoveel mogelijk rondjes te gaan lopen voor deze goede doelen. Ook worden deze dag loten verkocht om geweldige prijzen te winnen. Te denken aan; High tea voor 2 personen, taart, paardenworst, theepakket of een gratis knipbeurt en nog veel meer…..

CliniClowns
Jaarlijks zorgen 70 speciaal opgeleide CliniClowns voor afleiding en plezier bij meer dan 90.000 zieke en gehandicapte kinderen in ziekenhuizen, thuis, op scholen, bij instellingen en online.

Vokk
Steunt gezinnen met een kind met kanker, deze stichting heeft ook de kanjerketting ontwikkeld.

Prinses Maxima Centrum
Centrum voor kinderen met kanker, zorgt voor ondersteuning van kind en gezin.

Iedereen van harte welkom
Alle sponsors en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om de leerlingen tijdens de sponsorloop aan te moedigen. Want zo lopen de kinderen moeiteloos nog meer rondjes dan verwacht en maken we nog meer zieke kinderen blij!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen