maandag 20 mei 2024
spot_img

Beachvolleybal bij het Dorpshuis

Zaterdag 24 juni was het parkeerterrein van Dorpshuis Centrum weer omgetoverd tot een tropisch oord. Voor de derde keer werd het Beachvolleybaltoernooi gehouden. 18 teams streden om de felbegeerde wisselbeker.

De voorbereidingen voor het toernooi begonnen vrijdag rond de klok van half zes. Wagens vol zand werden er gebracht door Loonbedrijf de Haas. Heel veel kuub zand verder lagen de velden er rond half negen prachtig bij. Gelukkig bleef het redelijk weer en konden we zaterdagmorgen om 09.00 uur starten met het plaatsen van de netten, lijnen en andere aankleding. Veel dank aan de aanwezige vrijwilligers die geholpen hebben met de opbouw.

De 18 teams druppelden rond de klok van 12.00 binnen en kregen namens Berend Botje en Dorpshuis Centrum een goodiebag uitgereikt. Piet Ootes zorgde vanuit het kloppende hart, in de vorm van de Dijkpop bus, voor een gezellige sfeer. Menig zomerhitje is voorbij gekomen. Er werden hele mooie potten volleybal gespeeld en bovenal was er veel plezier. Berend Botje was aanwezig om de aanwezige kinderen te schminken en daarnaast was er voor de kleintjes een reuzezandbak.
In alle poules was er sprake van strijd hoewel het in sommige poules net even spannender was. Uiteindelijk streden de beste vier teams om een plek in de finale. De winnaars van 2016, Quattro Penotti, deden ook dit jaar weer mee in de strijd om de wisselbeker. Daarnaast Ientje met de jas aan, Ientje met de jas uit en de Festiballers 2. Uiteindelijk bleek Quattro Penotti toch weer onverslaanbaar en gingen ze wederom met de wisselbeker naar huis.

Wij kunnen terugkijken op een zeer geslaagd toernooi en kijken alweer uit naar volgend jaar!

Zonder onze sponsoren had dit evenement niet kunnen plaats vinden. Heel hartelijk dank voor jullie gulle giften!!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen