dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Bedrijfsfitness bij Fysio-WFO

Van 21 september t/m 31 oktober is het weer tijd voor de Bedrijfsfitness Startweken
Iedereen weet waarschijnlijk al wel dat sporten goed voor je is. U wordt er fit en vitaal van, uw weerstand neemt toe en dat is zeker in de tijd van een pandemie een gunstig effect. Samen sporten stimuleert ook nog eens om het op de lange termijn vol te houden. Misschien heeft u nog niet de juiste sport kunnen vinden of schrikt u terug van de kosten. In al die gevallen zou u ook gebruik kunnen maken van het Bedrijfsfitnessplan (www.bedrijfsfitnessnederland.nl ) , als uw werknemer bent bij een bedrijf dat is aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland.

Deze regeling is zowel voor de werkgever als de werknemer zeer gunstig want een sportende medewerker is productiever, fitter en verzuimt gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Bij werknemers die meedoen aan een bedrijfsfitnessregeling, is sporten gemiddeld 50 procent goedkoper dankzij de bijdrage van hun werkgever.

Fysio WFO biedt de gelegenheid, als de werkgever zich heeft aangesloten bij de Bedrijfsfitness, om met deze korting te sporten.

U traint dan onder begeleiding van een fysiotherapeut, die u begeleidt in uw persoonlijke trainingsdoelen. Er wordt getraind in een coronaveilige omgeving, onder deskundige en persoonlijke begeleiding. Naast het trainingsdoel dat u wilt bereiken, is er uiteraard ook ruimte voor gezelligheid.
Mocht u geïnteresseerd zijn: neem contact op met uw werkgever voordat u zich bij ons aanmeldt. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u geen werkgever hebt die hierbij aangesloten is.

Naast onze Fysio-Sport zijn wij als praktijk ook gespecialiseerd in knie en heuparthrose, rugklachten, leefstijlbegeleiding, looptraining, schouderklachten, pols- en handtherapie, dry needling, COPD, sportfysiotherapie en ontspanningstherapie.

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons altijd bereiken via onderstaande gegevens:
Fysio WFO, Europasingel 118
0228 582270
groepspraktijken.wfo@planet.nl

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen