maandag 20 mei 2024
spot_img

Begin de Herfstvakantie met “Halloweenfair West-Friesland.”

Halloweenfair West-Friesland, ondertussen een begrip in West-Friesland (NH),  gaat tijdens de Herfstvakantie op 20 en 21 oktober alweer voor de vierde maal van start op de camping De Gouwe Stek“ Gouw 11, 1601 BS in Bovenkarspel.

Het terrein wordt omgetoverd tot een “Halloween Wereld” waar jong en oud vele uurtjes zoet kunnen zijn. Dit om weer duizenden bezoekers uit heel Nederland te kunnen ontvangen en te vermaken. Een beetje eng, maar met een knipoog.

Met een super gezellige (avond)braderie met 50 standplaatsen, lekker eten, live entertainment, figuranten en meer dan 15 activiteiten zoals “Pompoen boogschieten”, “Zombie schieten” en “Bot vangen”.

Met Marshmallows roosteren, schminken en een nieuw, spannend spookdoolhof wat zaterdagavond, voor de volwassenen, een beetje spannender zal zijn.

Ook kun je kans maken op de befaamde Koentje Pompoentje bokaal met de Miss & Mr. Halloween Verkiezing” of kun je een leuke prijs winnen met “Pompoen snijden”.
Nieuw is verder de grote stempelkaart, waarmee je alle activiteiten kunt doen (incl. Zombie drankje) en de mogelijkheid om te kunnen pinnen.

www.halloweenfair-westfriesland.nl    

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen