maandag 24 juni 2024
spot_img

Beklimming Mont Ventoux 2023

Iedereen weet dat er in Andijk heel wat beroemde en minder beroemde sportievelingen wonen. Andijk ligt nu eenmaal prachtig om verschillende sporten te beoefenen. Nu zal het menig Andijker wel zijn opgevallen dat er onder deze sportievelingen ook fanatieke wandelaars zijn.

Amanda Almahfoud en Beitske Laan zijn twee van deze fanatieke wandelaars. Dagelijks trekken deze dames de wandelschoenen aan voor een wandeling, meestal vergezeld door de hond. Maar in het weekend gaan ze er vaak op uit om diverse lange afstand wandelingen te maken. O.a. de Dam tot Dam loop, Egmond wandelmarathon, Haarlem City walk en vele andere tochten zijn inmiddels gelopen. Deze wandeltochten zijn inmiddels een gezonde verslaving geworden!

19 Oktober aanstaande reizen deze dames af (met Stichting de Lotgenoten) naar Frankrijk om op 20 oktober de Mont Ventoux te beklimmen. De beklimming heeft een afstand van 21,1km met een hoogteverschil van 1614 meter en een stijgingspercentage tussen de 9 -11%. Een beste uitdaging dus! Stichting de Lotgenoten is elke dag bezig met de uitdaging om verwendagen voor (ex-)kanker patiënten en hun familie te organiseren.

Daarbij kunnen ze in plaats van uw sportieve steun, uw financiële steun goed gebruiken. Amanda en Beitske nemen tijdens hun wandeluitdaging het sportieve deel voor hun rekening, wellicht wilt u deze 2 toppers steunen in het financiële deel door ze te sponsoren!

U kunt u bijdragen storten op rekening: NL40 RABO 0333171055 t.n.v. A Almahfoud -van Antwerpen o.v.v. Mont Ventoux of u kunt bij Dijkhuis Andijk de Spaarpot vullen die op de toonbank staat.

Een sportieve groet, Amanda
Almahfoud en Beitske Laan
Facebook: Rondje Wandelen Mont Ventoux

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen