woensdag 24 juli 2024
spot_img

Belangrijk nieuws van de IJsclub

Aan alle leden van de IJsclub Andijk
Als lid van de IJsclub weet u, dat we rond deze tijd bij u aan huis komen om de jaarlijkse contributie op te halen. Normaliter komen we persoonlijk langs en kunt u bij de Familie Sijm zorgen, dat u weer voor een heel seizoen lid bent bij de IJsclub.

Dit jaar is dat NIET mogelijk i.v.m. het coronavirus, dat alles doet veranderen. Wij willen -als bestuur- niet dat één van onze mensen bij u aan de deur komt voor het innen van de contributie voor het seizoen 2020/2021. Het bestuur heeft daarom besloten om alle leden een brief te bezorgen. Daarin vindt u de vermelding van het bedrag, dat u als lid van onze vereniging moet betalen om weer een seizoen verzekerd te zijn van uw lidmaatschap aan de IJsclub.

Overmaken
Ook het rekeningnummer van de IJSCLUB ANDIJK staat vermeld en dan kunt u dit bedrag overmaken. Als u het bedrag heeft overgemaakt en het op de rekening van de IJsclub staat ontvangt u van ons uw contributiekaart voor het seizoen 2020/2021. Daarbij ontvangt u ook de Toemerijsbaan-kaart, die u en uw kinderen moeten meenemen naar de IJsbaan gelegen aan de Kleingouw. Hopend dat nu deze kaart echt eens gebruikt kan worden en dat deze winter koud genoeg wordt dat er weer een jaar echt geschaatst kan worden.

Lid worden?
Als u dit leest en hier in ons mooie dorp woont, maar nog geen lid bent geef u dan snel op en wordt lid van onze vereniging.

Aanmelden kan via de site van de IJsclub en dan nemen wij contact met u op. Ook als u geen lid of donateur meer wilt zijn laat ons dat a.u.b. weten.

Met vriendelijke groet,
IJsclub Andijk

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen