dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Belastingaangifte hoeft geen hoofpijndossier te zijn

Westfriese Rekenmeester (WFRM) Wichard Steen en zijn team staan voor u klaar om u te helpen bij al uw administratieve zaken, o.a. uw belastingaangifte. Sinds 2014 heeft Wichard Steen in de oude parochie van Venhuizen Venhuizen een eigen kantoor opgestart.

Het afgelopen jaar is WFRM uitgebreid, na de overname van administratiekantoor AKA Andijk. “Dat heeft ons flink wat extra werk opgeleverd. Daarom is Anja ons team komen versterken sinds afgelopen januari.”

Service op Andijk
Voor bestaande klanten op Andijk -en voor nieuwe kanten- zijn Wichard en Gonnie de komende woensdagen in Cultura aanwezig zodat u uw belastingpapieren kunt afgeven, zonder dat u daarvoor naar Venhuizen hoeft af te reizen. “Vorige jaar hebben we dit ook zo gedaan en daar hebben we veel positieve reacties op mogen ontvangen. Daarom dit jaar op herhaling. Gelukkig zijn de regels wat versoepeld en kunnen we u dit maal wél een kop koffie aanbieden! U bent van harte welkom.”

Gepaste oplossingen
Iedereen in Nederland die belastingplichtig is staat in elk geval één keer per jaar voor de taak de belastingformulieren juist in te vullen. Dat blijkt voor vele mensen nog steeds een klus om tegenop te zien. Bij een gezin met een eigen huis en één werkgever valt het allemaal wel mee. Soms is het ingewikkelder bijvoorbeeld bij gescheiden gezinssituaties, meerdere huizen of panden in bezit, of een onderneming met meerdere BV’s? Of bevindt u zich in een nare situatie, met (flinke) schulden of deurwaarders? Een belastingadviseur kan je helpen orde in die chaos te scheppen. Wichard: “Je belastingen door ons in laten vullen kost natuurlijk in eerste instantie geld. Maar daarmee kun je (veel) geld besparen. Dat geldt voor particulieren, maar zeker ook voor ondernemers.”

Maatwerk leveren
“Denk ik het te begrijpen, veranderen ze de regels!” Wichard lacht terwijl hij het zegt. “Hoe vaak we dat niet te horen krijgen. Heel veel blijft elk jaar hetzelfde, maar het zit hem juist in de details of deze oplossing voor uw situatie de juiste is. Des te ingewikkelder de constructies, des te meer mogelijkheden er zijn. Elke situatie is uniek en dus is de oplossing maatwerk. Bijscholing is niet alleen leuk, maar ook noodzakelijk binnen onze vakrichting en om die reden ook verplicht voor mensen zoals wij die opgenomen zijn in het register Belasting Adviseurs.”

Second Opinion
Hoe weet je nu of jij je belastingen altijd juist invult? Of je geen geld laat liggen? “Dat weet je alleen als je het nog eens laat checken. Een keer om een second opinion vragen is helemaal niet zo’n gek idee. Zeker niet als het om een gecompliceerde situatie gaat. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Het levert altijd iets op. Het geeft een geruststellend gevoel te weten dat het ‘goed’ gaat. En anders kunt u de verschillen bespreekbaar maken en/of kunt u het recht (laten) zetten.”

Welkom bij WFRM
Natuurlijk is uw privé-informatie bij de Westfriese Rekenmeester veilig en in vertrouwde handen. Particulieren en ondernemers, mensen met een simpele en een complexe belastingaangifte, maar ook voor vraagstukken rondom nalatenschap, vermogensadvies, of een second opinion kunnen terecht op de website www.wfrm.nl of stuur een e-mail naar info@wfrm.nl om een afspraak te maken. Bellen kan ook. Ons telefoonnummer 0228-760 033 of mobiel: 06-3957 7904. Ons kantoor is Venhuizen is gevestigd op Westeinde 8, 1606 CZ, Venhuizen.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen