maandag 20 mei 2024
spot_img

Ben jij 6, 7 of 8 jaar? En zoek je nog een leuke sport?

Kom bij ons handballen! Dat is namelijk heel leuk! Sinds het begin van dit schooljaar is er weer een handbal meisjes F-team bij Sporting Andijk. Met veel enthousiasme, lol, plezier en fanatisme trainen ze iedere dinsdag met juf Lisa en meester Jaap. En tijdens vier toernooien hebben ze alles wat ze hebben geoefend in echte wedstrijden mogen uitproberen. En dat is super leuk!

Toernooien Handballen op deze leeftijd gaat net even anders dan bij de oudere jeugd. Zo spelen ze nog geen wekelijkse wedstrijd maar zijn er een aantal keer per seizoen toernooien waarbij 3 wedstrijdjes worden gespeeld tegen teams uit onze regio.
De F-jeugd speelt dan op een half veld waarbij leren belangrijker is dan de regels. Ook de score wordt nog niet bijgehouden. Op deze manieren krijgen ze spelenderwijs het spelletje onder de knie.

Wij zoeken versterking!
Deze leuke groep meiden zit grotendeels op de Bangert en is nog op zoek naar versterking van de andere scholen! Dus ben jij 6, 7 of 8 jaar? En wil je eens proberen of je handbal een leuke sport vindt? Kom dan een keer kijken bij de training of gelijk al lekker mee doen!
De meiden trainen op dinsdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur in de Klamp en vanaf eind april buiten bij Sporting Andijk. Hiervoor aanmelden is niet nodig.

Je kunt ook eens kijken op de handbalpagina op de website van Sporting Andijk.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen