woensdag 24 juli 2024
spot_img

Berend Botje organiseert info-avond voor werkzoekenden

Ben jij op zoek naar een baan in de kinderopvang? Op dinsdag 21 december organiseert Kinderopvang Berend Botje tussen 19:30 en 21:00 uur een info-avond over werken bij Berend Botje. Vooraf aanmelden is wenselijk, maar je kunt ook gewoon binnenlopen. De locatie is Kindercentrum Hoorn-Centrum, Lambert Melizsweg 1 in Hoorn.

Inspirerende werkplek
Beschik jij over de juiste diploma’s om als pedagogisch medewerker op de groep te staan? Dan nodigt Berend Botje jou van harte uit om tijdens een kop koffie of thee de mogelijkheden voor een droombaan bij Kinderopvang Berend Botje te bespreken. Met meer dan 60 locaties verdeeld over Noord-Holland is er altijd een leuke en inspirerende werkplek voor jou te vinden.
Je krijgt die avond inzicht in de organisatie, de werkwijze en de pedagogische visie van Berend Botje. Sluiten deze aan bij jouw wensen, dan is er een wellicht een match!

Werken en leren tegelijk
Daarnaast start Berend Botje in januari 2022 met een nieuw intern BBL-traject, een combinatie van werken en leren. Aanmelden voor deze opleiding kan nog steeds, dus informeer tijdens de avond naar de mogelijkheden.

Meer info en aanmelden
Leuk als je langskomt! Meld je van tevoren even aan via 06-50 05 79 39 (appen of bellen). Wil je alvast meer weten over Berend Botje, kijk dan op berendbotje.nl. Daar vind je ook onze vacatures.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen