woensdag 24 april 2024
spot_img

Bericht van Una in Via

Wij als bestuur en koorleden van Una in Via missen allemaal de repetitie-avonden, waar wij gezellig met elkaar kunnen zijn om heerlijk te zingen. Helaas werden wij gedwongen om in maart hiermee te stoppen en wij mogen hopen dat jullie allemaal goed deze crisistijd doorgekomen zijn.

Veel dank dat jullie ons door het betalen van de contributie zijn blijven steunen, maar helaas andere inkomsten vallen weg en de kosten die gaan gewoon door. Gelukkig heeft de RABO-bank het initiatief genomen om een fonds te stichten, die de plaatselijke verenigingen financieel kan steunen. Door de inzet van vooral onze penningmeester is er een kostenopgaaf ingestuurd en deze is door de RABO beloond met een cheque van € 1.000,00 die ons in een speciale drive-thru op het hoofdkantoor in Zwaag is uitgereikt, dat geeft ons nu financieel wat meer ruimte.

Het dagelijks bestuur heeft regelmatig gedacht, natuurlijk in overleg met onze dirigent, om vroeger te starten dan pas in het najaar, maar helaas wij zullen echt moeten wachten wat de beslissing van de regering daarin zal zijn, wanneer zij het verantwoord vinden om de koren weer te laten beginnen. Als de tijd daar is en die toestemming is er, dan krijgen jullie vanzelfsprekend van ons daar nader bericht over.

Hoe moeilijk het in deze tijd ook is, houd vol, wij kijken met jullie uit naar onze eerste repetitie, dan maken wij er met elkaar een gezellige avond van om eens lekker bij te praten en zullen dan ook bespreken wanneer de jaarvergadering en het uitgestelde diner zullen zijn.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen