zondag 26 mei 2024
spot_img

Bestel uw vlees op tijd bij John Stavenuiter

De slagerij van John Stavenuiter vindt u alleen online. Alles is te bestellen via Facebook en Whatsapp of u stuurt een e-mail. Met ruim 40 jaar ervaring kan hij via deze digitale kanalen zorgen dat u aan een uitstekend en smaakvol stuk vlees komt, om verder zelf te bereiden op de door u gewenste manier. Gewoon in de braadpan, de oven, het gourmetstel of de barbecue, er is heel veel mogelijk.”

Bestelformulier in de Andijker
John heeft zoveel verschillende vleessoorten soorten om uit te kiezen, dat er voor een ieder wat wils te vinden is op de bestellijst. Al jaren heeft John een bestelformulier voor ‘kerstvlees’. U vindt dit formulier op de achterpagina van deze Andijker. Je wilt misschien eens iets anders proberen dit jaar? “Niks mis met een gezellige gourmetavond of fonduen, maar vergeet de barbecue niet. Ook ’s winters kunt u prima uw vlees klaar maken op de BBQ”.   Bent u nog niet helemaal vertrouwd met barbecueën of gaat er zelf wel eens iets mis? Ook voor een BBQ-workshop kunt u bij John terecht.

Kijk voor meer info over vlees en workshops op  de website www.smokeyjohnny.nl.

Bestellen
U kunt uw bestelling doorbellen/appen (06 25 49 45 69) of schriftelijk bij ons in de brievenbus doen op Industrieweg 3, tot en met uiterlijk 20 december! Ook via de e-mail kunt u het lekkerste vlees op tafel krijgen. Dan stuurt u uw bericht aan jstavenuiter@quicknet.nl.

U kunt uw bestelling ophalen op zondag 24 december, tussen 9.00 en 14.00 uur.
Als u vragen heeft bel ons gerust op: 06 25 49 45 69
Voor overige prijzen zie onze website: www.smokeyjohnny.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen