maandag 15 juli 2024
spot_img

Beweeglessen voor 50+

Ondertussen alweer 2,5 jaar geleden startte het beweegprogramma van het project ‘Door Bridge in Beweging’. Dit is een Sportimpulsproject vanuit Sportservice West-Friesland geweest.
De combinatie van bridge- en beweeglessen zou zowel lichaam als geest stimuleren en daarbij bovenal het sociale contact vergroten.

Het project is afgelopen, maar de beweeglessen gaan door!
De beweeglessen bieden een gevarieerd programma aan dat rekening houdt met de fysieke mogelijkheden van de deelnemers. Van spierversterkende oefeningen met een grote diversiteit aan materiaal naar spelvormen, ontspanningsoefeningen of zelfs buiten sporten. In elke les komt dit, onder professionele begeleiding, aan bod onder een ontspannen en gezellige sfeer.

De groep bestaat uit zowel dames als heren tussen de 60 en 80 jaar. De groep wil graag samen blijven bewegen en nodigt u uit om eens te komen kijken of deze beweeglessen ook iets voor u zijn. U kunt vrijblijvend een ‘proefles’ meedoen.

De lessen zijn elke woensdagochtend van 9:00-10:00 in het dorpshuis te Onderdijk. Loop gerust binnen of bel of mail voor meer informatie.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen