maandag 27 mei 2024
spot_img

Bezoek ateliers in uw regio tijdens het Landelijk Atelierweekend

Tijdens de zomereditie van het Landelijk Atelierweekend op 22 en 23 juni stellen beeldend kunstenaars in heel Nederland hun atelier open voor het publiek. Belangstellenden krijgen zo een kijkje achter de schermen bij het creëren van Kunstwerken. Ook worden extra activiteiten georganiseerd, zoals workshops, exposities en demonstraties.

Atelierroutes en open ateliers worden vaak lokaal georganiseerd, maar dit evenement is landelijk. Vanwege het succes van voorgaande jaren wordt het Landelijk Atelierweekend dit jaar tweemaal georganiseerd: de zomereditie op 22 en 23 juni en de winter-editie op 16 en 17 november. In deze weekenden zijn in heel Nederland honderden ateliers te bezoeken. Dit evenement wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd door Stichting Kunstweek en het is inmiddels uitgegroeid tot het grootste atelierweekend in Nederland.

Kunstliefhebbers vinden op www.landelijkatelierweekend.nl het actuele overzicht van de deelnemende locaties die tijdens het Landelijk Atelierweekend te bezoeken zijn, evenals meer informatie over de extra activiteiten die worden georganiseerd.
Bets de Vries-Dekker van Atelierbd doet mee aan de zomereditie met keramiek en schilderijen en is te bezoeken op Talud 17 in Wervershoof op 22 en 23 juni van 11.00 tot 17.00 uur.
Kijk ook op de website: www.atelierbd.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen