maandag 4 maart 2024
spot_img

Bezoek De Jong Lelies Andijk tijdens Open Dag

In Andijk vindt u het bedrijf De Jong Lelies Holland BV aan het Kerkepad. Het bedrijf is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met lelies, van veredeling en bollenteelt tot preparatie en internationale groothandel.

Vanuit Andijk exporteert het bedrijf al ruim 60 jaar leliebollen naar bedrijven over de gehele wereld. “Het is een modern bedrijf, waar van alles gebeurt. We zijn trots op ons bedrijf en geven u daarom graag de mogelijkheid eens een kijkje te nemen ‘achter de schermen’ Komt u langs tijdens de Open Dag?”

Verrassende nieuwtjes
Lelies hebben een zeer kenmerkend uiterlijk. De geur van lelies noemt men vaak als herkenbaar. Verder zijn de lange stuifmeeldraden iets wat mensen vaak als kenmerk benoemen. “Binnen de Jong Lelies zijn we steeds op zoek naar vernieuwing en verbetering. Wij ontwikkelen steeds nieuwe soorten,” vertelt Remco van der Kooij. “Wist u bijvoorbeeld dat er ook lelies bestaan die géén of nauwelijks geur afgeven? Er zijn zelfs lelies zonder de kans op vlekken van stuifmeeldraden! Steeds ontwikkelen we nieuwe kleuren. Zo kunnen we blijven verrassen en kunnen we de klanten verblijden met nóg betere lelies.”

Open Dag 11 juni
Tijdens de Open Dag op zaterdag 11 juni zijn de kassen van de Jong Lelies geopend voor alle belangstellenden. “U bent van welkom en kunt direct naar de kassen lopen. De Open Dag duurt van 10-15 uur. De kas zal volop bloeiende lelies staan in diverse kleuren, maten en soorten. Medewerkers lopen rond om u meer te vertellen en uw vragen te beantwoorden. De Open Dag is geschikt voor jong en oud. Toegang is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Voor de jongste bezoekers is er een geweldig leuk springkussen.”

Contactgegevens
De Jong Lelies Holland bv, Kerkepad 28, 1619 AE Andijk Bereikbaar via e-mail info@dejonglelies.nl. Kijk ook eens op de website www.dejonglelies.nl of op de socials zoals Facebook en Instagram.

Dutch Lily Days
Het bedrijf De Jong Lelies is ook één van de veertien deelnemers aan de Dutch Lily Days die duren van dinsdag 7 tot en met vrijdag 10 juni. Zij ontvangen deze dagen gasten, media en vakgenoten uit binnen- en buitenland. Het event ‘Dutch Lily Days’ wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd. Dit is een zakelijk evenement waar bezoekers speciaal voor worden uitgenodigd. Na een Corona-pauze van twee jaar zijn de deelnemers blij om dit jaar hun deuren weer open te kunnen stellen.

- Advertisment -spot_img

Meest gelezen laatste 7 dagen