donderdag 22 februari 2024
spot_img

Bezorgers ochtendkrant gezocht!

Beste Mensen,

Drie jaar geleden heeft het bovenstaande stukje in De Andijker gestaan. Lees het aandachtig en daarna het vervolg!

Het is 3 jaar min of meer goed gegaan, maar nu is er echt een groot probleem. Sinds kort zijn er 5 van de 14 wijken zonder bezorger. Er zijn 7 bezorgers voor 14 wijken. Een paar bezorgers hebben 2 wijken en 1 bezorger heeft er zelfs 3. Nu heeft de bezorger van 3 wijken corona. We hebben als collega’s zijn wijken erbij genomen. Maar er blijven nog steeds die open wijken. Afgelopen zaterdag moest de depothouder zelf 5 wijken bezorgen in haar eentje en toen werd het haar allemaal teveel. Daardoor hebben zo’n 4 a 500 abonnees geen krant gehad en ik weet hoe vervelend dit is, want ik ben ook erg gehecht aan mijn krant ’s morgenvroeg. Er zijn dus dringend bezorgers nodig. Het lijkt me nou toch stug dat er op zo’n 7000 inwoners van Andijk niet een aantal mensen is die een krantenwijk zouden willen lopen. Jong of oud, dat maakt niet uit. Ik ben zelf 68, maar doe het nog steeds met veel plezier en vind het een machtig mooi sjouwtje. Misschien juist voor gepensioneerden, die weer wat structuur in hun leven willen aanbrengen en weer wat aan beweging willen doen, het maakt niet uit of je manager, fabrieksdirecteur, bouwvakker bent geweest of uit de zorg of het onderwijs komt. En als je wil bezorgen, kan ik je ook nog wel wat tips en trucks meegeven, dan kun je mij bellen. Marrianne Venema- Kooiman 0610353016. Ik wacht af!!

Bel de depothouder Corine 0612275992 of stuur een e-mail naar corinakosters@gmail.com en wordt mijn nieuwe collega.

Meest gelezen laatste 7 dagen