maandag 22 juli 2024
spot_img

BG Nico Beerepoot 40 jaar in dienst bij Core Teq

Bij Scherpenzeel werd op 1 maart gevierd dat Nico Beerepoot zich al 40 jaar in verschillende functies heeft ingezet voor het bedrijf Core Teq Andijk. Een jubileum dat feestelijk gevierd werd en waarbij vele woorden van dank werden uitgesproken door Willem Scherpenzeel.

Nico is gestart als een echte vakman, een draaier met twee rechterhanden. Dit was in 1974 toen het bedrijf nog gevestigd was in Hoorn aan het Pelmolenpad. Daarna is het bedrijf onder leiding van J.A.A. Scherpenzeel verhuisd naar Andijk en flink gegroeid. Inmiddels gevestigd op ruim 10.000 m2 aan de Industrieweg in Andijk werkt Nico er nog steeds met plezier. Nu echter als Quality Manager, verantwoordelijk voor o.a. de inkoop, orderadministratie en niet meer aan de machines.

Grote liefde
Naast zijn passie voor het werk en de uitdagingen die dat met zich meebracht, trof Nico bij Scherpenzeel ook zijn grote liefde Yvonne. Nico en zijn vrouw Yvonne zijn sinds 2 januari 1979 een sterk koppel gebleken en nog steeds erg gelukkig met elkaar.

Vestiging Maleisie
De vestiging van Core Teq in Maleisie is mede met de hulp en door de grootse inzet van Nico en Yvonne een groot succes geworden. “Het komt op je pad, je zegt we gaan het doen en steekt je nek uit. Dat brengt risico’s mee en een hoop geregel, maar het is ook een geweldige ervaring en een uitdaging om samen die nieuwe wereld te verkennen. Terugkijkend kunnen we nu wel zeggen dat we er goed aan gedaan hebben. Het is een succes geworden!”

Uitstapje Potveer
“Een korte periode ben ik bij Scherpenzeel weg geweest en heb ik gewerkt voor Potveer. De advertentie in de krant beloofde mij meer geld en ik waagde de overstap. Niet veel later kwam ik vanwege een lasprobleem even terug bij Scherpenzeel en raakte in gesprek. Ik ben weer terug gekomen en heb daar nooit spijt van gehad! Maar had ik dat niet gedaan…dan had ik hier inmiddels al veel langer dan 40 jaar gezeten en had ik mijn jubileum jaren eerder kunnen vieren!”

Titel verdiend
“Een ingenieur mag na zijn studie ing. voor zijn naam zetten en dr. staat voor dokter. Maar ik zou graag BG voor Nico’s naam zetten,” zo vertelt Willem Scherpenzeel. “BG staat wat mij betreft voor Betrouwbaar Gebleken. Van Nico kan ik altijd op aan, in goede en mindere tijden hebben wij elkaar altijd geprobeerd te steunen en elkaar rugdekking te geven. Ik in de buitendienst en hij vanuit kantoor met de planning en de orderadministratie. We vullen elkaar goed aan. Hopelijk kunnen we dat nog een flink aantal jaren voortzetten.”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen