donderdag 13 juni 2024
spot_img

Bij OMC gaat u met de juiste aanhanger veilig de weg op!

OMC Andijk Aanhangers is het bedrijf van Marco Aalders. Hij verkoopt en verhuurt aanhangers in vele soorten en maten. “Dit bedrijf run ik inmiddels alweer bijna 12 ½ jaar. Dat doe ik naast mijn fulltime baan bij PWN-T. Dat verklaard misschien de openingstijden. Ik ben bij OMC alle avonden beschikbaar en ook op zaterdag.”

OMC Andijk is een RDW en FOCWA/PACK erkend aanhangwagenbedrijf. “Naast verkoop en verhuur van aanhangers doe ik ook onderhoud aan uw aanhangwagens en ben ik een erkend keuringsbedrijf dat de PACK keuring mag uitvoeren. OMC levert veilige, betrouwbare aanhangwagens en boottrailers in alle soorten en maten.”

Onderhoud
Een APK keuring voor aanhangers is wettelijk niet verplicht. Toch is het zaak om te zorgen dat u met de aanhanger veilig de weg op kan om schade aan uzelf, aan anderen en de te vervoeren goederen te voorkomen. OMC Andijk kan alle onderhoudswerkzaamheden aan uw aanhangwagens en boottrailers verrichten. “In de moderne werkplaats zijn alle benodigde gereedschappen aanwezig en natuurlijk ik ben een gecertificeerd monteur. Het is ook mogelijk om een onderhoudsbeurt te combineren met de RAI/PACK-keuring.”

Verkoop degelijke aanhangers
“Ik verkoop nieuwe aanhangers: bijvoorbeeld een ongeremde enkelasser, 750 KG as, met afneembaar kopschot en achterklep. Gegalvaniseerd, watervast betonplex en een geïntrigeerde mistlamp. Ook is het mogelijk uw aanhanger door mij te laten voorzien van huif en/of vlakzeil,” legt Marco uit. “Naast het huismerk, Vlemmix en Weytens aanhangwagens leveren wij op aanvraag ook andere merken, zoals: Hoka, Anssems, Happert, Stark, Eduard, EHNZ.” Op de site staan ook enkele occasions.

Incidenteel aanhanger nodig
Heeft u iets te vervoeren en bent u op zoek naar een bedrijf waar u goedkoop aanhangwagens kunt huren? Dan bent u bij OMC Andijk aan het juiste adres. “U huurt bij mij al een aanhangwagen vanaf € 2,50 per uur! Een aanhanger met huif, een plateauwagen (onder andere te gebruiken als autoambulance) of een boottrailer kunt u huren voor een hele of een halve dag tegen concurrerende prijzen. Bij incidenteel gebruik is dat voordeliger dan zelf aanschaffen.” Kijk op de website voor actuele prijzen.

Sleutelservice
Ook voor extra sleutels kunt u bij OMC terecht. Bij een enkele sleutel is het vaak klaar terwijl u wacht. “U mag ook de opdracht ’s morgens afgeven en het later –bijvoorbeeld na uw werktijd- ophalen. Dat kan, want ik ben er juist ’s avonds. “

Hier vindt u OMC-Andijk
OMC Andijk vindt u aan de Handelsweg 31a , 1619 BJ Andijk. Op de uitgebreide website www.omc-andijk.nl vindt u veel informatie en ook de mogelijkheid om een aanhanger te reserveren zodat u niet misgrijpt. De openingstijden zijn door de weeks van maandag t/m donderdag 17.00 tot 18.00 en 19.00 tot 21.00 uur. Vrijdag en zaterdag 09.00 tot 17.00 uur en zondags gesloten.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen