maandag 20 mei 2024
spot_img

Bij Peerdeman weten ze van aanpakken

Het is lekker druk bij Carteam Autoservice en Caravancenter Peerdeman. Martin, Rob en de monteurs zijn druk aan het werk in de werkplaats met de campers, caravans en auto’s en Ellen en Martine staan in de winkel. Het officiële kampeerseizoen gaat weer van start en om alles in kannen en kruiken te hebben en goed voorbereid en verzorgd op pad te gaan staat Carteam Autoservice en Caravancenter Peerdeman weer voor iedereen klaar.
Maar niet alleen voor de campingliefhebbers, want zoals velen van u al weten staan Martin, Ellen, Rob en Martine bekend om de service en onderhoud van alle type auto’s, caravans en campers en ook om de verkoop hiervan (nieuw en occasion).

Autoverkoop
In verband met de uitbreiding van de specialisatie van auto occasions, staan er meer auto’s op het terrein aan de Bedrijfsweg 8 in Grootebroek. “Voorheen stonden er meer campers en vroegen de mensen zich af of we nog wel aan autoverkoop deden en nu is het andersom”, lacht Ellen. Kortom, de verkoop geldt ook nog steeds voor camper en caravan maar nu ook meer uitgebreid voor de auto.

Ellen en Martine samen in de winkel
Sinds kort wordt Ellen in de winkel versterkt door Martine, de vriendin van zoon Rob. “We zijn niet alleen heel blij met Martine als schoondochter maar ook als vaste kracht in de winkel. Omdat we niet alleen praktische zaken maar ook technische onderdelen voor auto’s, caravans en campers verkopen, moet je ook overal verstand van hebben. Het inwerken gaat prima en ze begint al aardig haar weg te vinden”, vertelt Ellen. Van een schroefje of een spijker tot kastjes, deuren en onderdelen voor een toilet, alles is in de winkel te koop. “En hebben we het niet in de winkel, dan kunnen we het bestellen”.

Automonteur gezocht
Niet te vergeten de service en het onderhoud op alle merken en type auto’s, caravans en campers. Een apk of onderhoudsbeurt voor een auto, de opbouw van een camper inclusief levelsystemen, tv-schotels, zonnepanelen en/of luchtvering: Martin en Rob draaien hun handen nergens voor om. Omdat de zaken dan ook lekker vlot doorgaan in de garage bij Peerdeman, zijn ze op zoek naar nog een automonteur. “Wij zoeken een automonteur voor service en onderhoud van onze campers en auto’s. Het liefst met affiniteit met de kampeerbranche, maar dit is geen pré”, aldus Ellen. Heb je interesse, neem dan contact op met Ellen Peerdeman via mail: info@autoservicepeerdeman.nl of bel naar (0228) 51 41 56.

Auto onderhoud plan en mobiliteitsservice
Ook voor zekerheid voor onderweg hebben Ellen, Martin, Rob en Martine de oplossing met de Carteam mobiliteitsservice. Dit houdt in: dag en nacht pechhulp en als je klant bent bij Peerdeman is dit het eerste jaar gratis. Hierna betaal je slechts € 35,- per jaar. Hiernaast hebben ze ook het bekende Auto Onderhoud Plan. Dit betekent: apk, onderhoudsbeurten en pechhulp vanaf € 17,50 per maand, zodat je nergens geen omkijken meer naar hebt.
Voor meer informatie hierover en over alles wat Carteam Autoservice en Caravancenter Peerdeman te bieden heeft kijkt u op: autoservicepeerdeman.nl of caravancenterpeerdeman.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen