woensdag 17 juli 2024
spot_img

Bij Stracke kiest u de juiste Novoferm garagedeur

Bij Stracke garagedeuren in Zwaag bent u aan het juiste adres voor een nieuwe garagedeur. “Wij zijn gespecialiseerd in één product, een bewuste keus. Wij kennen de mogelijkheden, de voor-en de nadelen van elke keus met betrekking tot een garagedeur. We helpen u dan ook graag met persoonlijk advies.”

Marion en Frans Stracke startte in 2003 met dit familiebedrijf. Naast de verkoop van garagedeuren doen zij ook het onderhoud en de plaatsing in eigen beheer. Op het bedrijventerrein Westfrisia-Oost in Zwaag hebben zij een grote showroom waar u het product niet alleen kunt zien, maar ook echt kunt ervaren. “U bent van harte welkom, de deuren zijn weer open en showroom bezoek kan weer als vanouds.”

Diverse soorten
Garagedeuren zijn verkrijgbaar als kanteldeur, als sectionaal deur of als duo-poort. De deuren zijn handmatig te openen of te voorzien van een aandrijving. Welke keus voor u de beste is, is afhankelijk van vele factoren. “Wij helpen u bij het maken van de juiste keus. Een garagedeur koop je vaak maar één keer in je leven, dan kan het maar beter een goede zijn!”

Gebruik van garage
Er zijn maar weinig garages waar tegenwoordig een auto in staat. De meeste garages worden gebruikt om fietsen en tuingereedschap en tuinkussens op te bergen. Daarmee wordt de garage een verlengstuk van het huis. Een nieuwe garagedeur moet dan naast praktisch ook mooi zijn en bij de rest van het huis passen. Marion ziet een verschuiving in wie er komt kopen. “Vroeger kwam de man om zich te oriënteren en bij een tweede bezoek kwam de vrouw des huizes pas mee. Tegenwoordig zien we veel vrouwen die komen uitkiezen.” Zij vervolgt lachend: “Wat niet verandert is? De vrouw heeft vaak de beslissende stem!”

Kleuren op deuren
Er is veel mogelijk. Toch blijken de standaard kleuren als donkergroen en donkerblauw blijvend populair. Antracietgrijs is op dit moment ook een veel gevraagde kleur. Een nieuwe garagedeur die goed past bij het gebruik van de ruimte en het uiterlijk van het huis is een sieraad waar u lange tijd plezier van hebt.

Showroom bezoeken
Stracke showroom vindt u aan De Corantijn 3, 1689 AN Zwaag (Hoorn). Bereikbaar op telefoonnummer (0229) 21 84 11 of via e-mail info@stracke.nl. Openingstijden dinsdag t/m vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur.
Let op: op zaterdag ALLEEN geopend op afspraak. Maandag en zondag gesloten.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen