dinsdag 28 mei 2024
spot_img

Bij Zwartgroen kijken ze uit naar de lente

Zwartgroen is dé Kunstgras specialist in Noord-Holland en onderhoudsvriendelijke buitenspecialist in de breedste zin van het woord. Daarnaast zijn ze uw leverancier voor tuinbenodigdheden zoals doeken, netten, gaas, folie, tuingereedschap en ijzerwaren. “Wij bieden een mooi assortiment voor de zakelijke en particuliere tuin-en agrimarkt,” vertelt eigenaar Edwin Winter.

Klein begonnen
Zwartgroen is in 2008 kleinschalig begonnen vanuit een schuurtje aan huis. Het tienjarig jubileum staat er dus aan te komen. Het begin van het bedrijf was klein. Er werd af en toe wat verkocht aan een particulier. Al snel was er echt een gebouw nodig met genoeg opslagruimte en een kantoor. Edwin vertelt: ”Het werd een fulltime baan. Ook moest er personeel aangenomen worden om alle orders te verwerken. Daarnaast werd ons assortiment uitgebreid, naast worteldoek kwamen windbreekgaas, steigerdoek en kunstgras er bij. Niet alleen particulieren wilden producten bij ons afnemen, maar ook bedrijven zochten grote aantallen doek, net en gaas. We werden een groothandel en gingen ook aan ondernemers verkopen.”

Groot gegroeid
Er werd een nieuw pand gezocht en gevonden op de Industrieweg 5 in Andijk. “Dit pand aan de Industrieweg, biedt ons ruimte voor de voorraadopslag, orderverwerking, kantoor en showroom en winkel. Een open huis en tevens de eerste ‘Tuin Inspiratie dag’ zijn op zaterdag 7 april 2018. De nieuwe winkel en showroom op ruim 500 m2, binnen en buiten, zijn dan klaar. Ook hebben we ons assortiment uitgebreid. Toegevoegd worden houten terrasoverkappingen en pergola’s op maat, terrasschermen, Corten, goede kwaliteit tuingereedschap en diverse ijzerwaren. Bent u nieuwsgierig geworden wat we ervan hebben gemaakt? Wij verwelkomen u graag op de ’Tuin Inspiratie dag’ zaterdag 7 april tussen 10 uur en 16 uur.”

Inspiratie dag
Het buitenleven staat centraal bij ZwartGroen. “Veel mensen kiezen voor het bestraten van de tuin. Veel tuinen worden tegenwoordig één grote betonnen oppervlakte. Dat kan mooier, bijvoorbeeld door gebruik te maken van mooi kunstgras en (sier)grind. Dat is naast praktisch en onderhoudsvriendelijk, ook nog eens veel beter voor de waterhuishouding,” aldus Edwin. “De keus voor kunstgras is heel persoonlijk. Daarom laten wij behalve binnen, ons kunstgras bewust juist ook buiten bij daglicht zien. U kunt het voelen en zien en zo tot de juiste keus komen. Meedenken in oplossingen is het antwoord op bijna elke vraag.”

Wij helpen bij installatie
Heeft u hulp nodig bij het installeren en/of plaatsen van een product? In samenspraak met u kunnen we ter plaatse installatie werkzaamheden verrichten. “Dat is onze grote kracht, het blijft allemaal bij korte lijnen en veel persoonlijk contact. Met het juiste advies vindt u het product dat het beste bij u past.” Daarnaast heeft Zwartgroen een netwerk van hoveniers opgebouwd in Noord Holland. Hierdoor zijn we lokaal ook inzetbaar en goed vertegenwoordigt met onze kwaliteitsprodukt uit Nederland. Kwaliteit doordat er bijvoorbeeld op ons kunstgras 10 jaar garantie zit.

Wij adviseren u graag
Zwartgroen is open van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10 tot 16 uur en bereikbaar op (0228) 74 81 23. Meer zien op www.zwartgroen.nl en per mail bereikbaar via info@zwartgroen.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen