woensdag 26 juni 2024
spot_img

Bijeenkomst om een geliefde te herdenken in De Kapel

Voor iedereen die een dierbare aan de dood verloren heeft, wordt op 24 november in De Kapel aan de Middenweg 48 te Andijk een herdenkingsbijeenkomst georganiseerd. Deze bijeenkomst geeft gelegenheid om stil te staan bij het verlies en de overledene in uw herinnering mee te dragen.

Er is in onze samenleving steeds meer behoefte aan het gezamenlijk herdenken van overledenen en het delen van verdriet en rouw. U bent welkom in De Kapel voor deze herdenkingsbijeenkomst. Traditiegetrouw doen wij dat op de laatste zondag van het kerkelijk jaar, de zondag voor de 1e Advent. Er is muziek, er worden gedichten gelezen en er is gelegenheid om een kaars voor de overledene op te steken.

Als u liever geen kerkdienst bijwoont maar wel graag stil wil staan bij het verlies van een dierbare, bent u ook welkom om na de dienst om 11:00 uur een kaars te branden, stil te zijn of juist met iemand te praten. Wij houden de deur tot ongeveer 13:00 uur open. Uiteraard bent u ook welkom tijdens de ‘Inloop’ op woensdagochtend van 10:00 uur tot 12:00 uur.
Pastor Gert Scholten, Jan Gorter, Dineke de Bruin

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen