maandag 22 juli 2024
spot_img

Bijeenkomst Pisa in De Drom op 13 mei Een nieuw begin

Op woensdag 13 mei, van 9.30 tot 12.30 uur organiseert Inloophuis PISA een creatieve bijeenkomst in De Drom in Enkhuizen. PISA is er voor mensen die te maken hebben (gehad) met kanker en anderen willen ontmoeten met vergelijkbare ervaringen. Er worden maandelijks themabijeenkomsten georganiseerd of mensen kunnen meedoen aan een ontspannings- of creatieve activiteit. Bij alle activiteiten is een deskundige gastvrouw of gastheer van PISA aanwezig.

Bij de lenteworkshop kunnen de bezoekers een bijzonder Paas-werkstuk maken. Alle materialen om het Paasei te versieren zijn aanwezig, iedereen kan het naar eigen idee aanpakken. De creatieve ideeën van Wilma Vreeker helpen de deelnemers op weg, ook als je minder creatief bent. Soms moet je gewoon een start maken, dan volgt de rest vanzelf. De lente is immers het seizoen dat symbool staat voor een nieuw begin.

Aanmelden voor de PISA-activiteit in De Drom kan door een mailtje te sturen naar administratie@inloophuispisa.nl of via de website: www.inloophuispisa.nl bij Contact: aanmelden voor een activiteit. Je kunt ook bellen met het inloophuis in Hoorn: 0229-758531. De kosten voor deelname aan de creatieve workshop
€ 7,50.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen