Welkom op de expositie. Foto aangeleverd

Wat een mooie aftrap van een nieuw expositiejaar! Nu corona eindelijk naar de achtergrond verdwijnt, is het voor Fotowerkgroep Hoorn juist hét moment om weer naar voren te treden. En wel met een gratis te bezoeken expositie in de sfeervolle Bonifaciuskerk (Medemblik). Veertien leden hebben hiervoor hun mooiste werken van de afgelopen twee jaar geselecteerd.

De Fotowerkgroep is de oudste fotoclub van Hoorn, met leden uit Blokker, Zwaag, Andijk, Abbekerk, Oosthuizen en uiteraard Hoorn zelf. Zij komen twee keer per maand bijeen in Wijkcentrum Grote Waal (Hoorn) om hun werk te bespreken en elkaar feedback te geven. Want kwalitatief goede foto’s maken, dát is het streven. Maar dan wel met inbreng van ieders persoonlijke oog voor detail, creativiteit en interessegebieden. Het resultaat mag er zijn: de tentoonstelling omvat een totaal van vijftig foto’s met een veelzijdig palet aan thema’s, kleuren en technieken.

U bent van harte welkom van zaterdag 25 juni t/m vrijdag 8 juli 2022, dagelijks van 13.30-16.30 uur (maandag gesloten). De expositie is gratis toegankelijk. Voor eventuele vragen en/of als u meer informatie wilt, zijn er exposanten aanwezig.

Bonifaciuskerk, Kerkplein 9, 1671 CR Medemblik

www.fotowerkgroephoorn.nl
info@fotowerkgroephoorn.nl