maandag 22 april 2024
spot_img

BINGO bij de vrouwen van nu – Andijk-Oost

Elke 2de dinsdag van de maand is er een bijeenkomst van de Vrouwen van Nu in Oost. In februari is er de jaarvergadering met aan het eind een super BINGO.

We beginnen de avond altijd met koffie/thee en een koek erbij. Dat gaat er altijd in natuurlijk, ondertussen kwekkend begint de avond en rond 20.00 uur is het zover en gaat de strijd beginnen. Want ik kan je vertellen, fanatiek is iedereen en een prijsje mee naar huis nemen is altijd leuk.

Het werd een bingo die we niet zagen aankomen. Een liedjes bingo.
Iedereen krijgt een A4 vel met daarop 15 namen van liedjes (wel in een bingo uitvoering gemaakt) Net als de bingo kaarten waren ze allemaal opgedeeld in verschillende liedjes, als ik het goed had zouden er 60 liedjes gespeeld worden en na die 60 dan had echt iedereen zijn kaart vol.
Met haar accordeon speelde Simone Beerepoot uit Berkhout een liedje en het was aan ons om te raden welke dit was. In het begin was iedereen nog een beetje rustig, maar naarmate de avond vorderde werden de liedjes ook nog eens luid en duidelijk meegezongen door alle dames.
Om een beetje een beeld te geven van de liedjes die er voorbij kwamen.
Naar de speeltuin – Ouwe taaie – Ome Jan – Twee ogen zo blauw – Sarie Mareis – Zuiderzeeballade – Jij denkt maar dat je alles mag – Ritme van de Regen – Bij ons in de Jordaan En zo kan ik nog wel even doorgaan, maar dan wordt het stukje te lang. Auteur: Pieternel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen