maandag 15 juli 2024
spot_img

Bizar lekkere spareribs en veel meer

John Stavenuiter wist op zijn 14e al dat hij het slagersvak in wilde. Jarenlang deed hij dit werk dan ook met veel plezier. Een tijdje deed hij ander werk, maar het bleef kriebelen. “Dus heb ik ‘de messen opnieuw geslepen’ en ben nu weer volop aan de slag. Wél op een heel andere manier dan hiervoor.”

“Mijn slagerij vindt u namelijk alleen online. Alles is te bestellen via Facebook en Whatsapp of u stuurt een e-mail. Met ruim 40 jaar ervaring kan ik ook via de digitale kanalen zorgen dat u aan een uitstekend en smaakvol stuk vlees komt, om verder zelf te bereiden op de door u gewenste manier. Gewoon in de braadpan, de oven, het gourmetstel of de barbecue, er is heel veel mogelijk.”

BBQ-en in de winter
“Niks mis met een gezellige gourmetavond of fonduen, maar vergeet de barbecue niet. Ook ’s winters kunt u prima uw vlees klaar maken op de BBQ. Volop tips om het hele jaar te kunnen genieten van die bekende smokey smaak.” Bent u nog niet helemaal vertrouwd met barbecueën of gaat er zelf wel eens iets mis? Ook voor een BBQ-workshop kunt u bij John terecht. Kijk voor meer info over vlees en workshops op de website www.smokeyjohnny.nl.

Echt genieten
Wie kwaliteit wil en een echte genieter van goed vlees is, zal smullen van de spareribs van John. “Daar krijg ik zo veel reacties op! Bizar lekker noemen de klanten het.” John vervolgd: “Een goed en eerlijk stuk vlees, dat goed wordt bereid, daar kan ik zelf ook echt van smullen. Kwaliteit is belangrijk.”

Voor ieder wat wils
John heeft zoveel verschillende vleessoorten soorten om uit te kiezen, dat er voor een ieder wat wils te vinden is. Je wilt misschien eens iets anders proberen dit jaar? Of kiest u juist voor iets heel vertrouwds? Dit jaar zal de keuze wellicht op kleinere porties vlees vallen, omdat we kerst in kleine groepen vieren. Wie toch liever een grotere portie klaarmaakt, ook geen probleem!”

Bestel via Facebook
John Stavenuiter levert aan particulieren en (horeca)bedrijven. Via Facebook is John goed te bereiken. Kijk op zijn eigen pagina via de link https://nl-nl.facebook.com/john.stavenuiter. Ook op Facebook sites als ‘Je bent een Andijker als..’ plaatst hij het hele jaar door met regelmaat leuke acties en aanbiedingen. Hij deelt zijn aanbiedingen ook in diverse groepen zoals (groep van) stalletjes langs de weg (Noord-Holland).

Liever Whatsapp?
Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is, bekijk dan de bestellijst, o.a. via de website van de Andijker. Bestellen via Whatsapp? Gebruik dan tel 06-25 49 45 69 om uw bestelling door te geven. Ook via de e-mail kunt u het lekkerste vlees op tafel krijgen. Dan stuurt u uw bericht aan jstavenuiter@quicknet.nl.

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen