vrijdag 21 juni 2024
spot_img

Bloem en Plant Enkhuizen volop in boei

Klaas Droog heeft inmiddels al 15 jaar een bloemisterij in Enkhuizen. Het pand aan de Westerstraat 90 is karakteristiek voor de oude binnenstad. “Het werken in dit sfeervolle pand met deze schitterende kleurrijke bloemenpracht verveelt nooit,”aldus Klaas. “Ook op straat is er altijd reuring en hier wordt nog volop gegroet en gezwaaid. We zitten op een schitterende plek!”

Bloemen en planten zijn er in vele kleurrijke variaties te verkrijgen. “We hebben een breed assortiment en kunnen een boeket op maat maken dat volledig aan uw wensen voldoet. Wij hebben uitsluitend ‘niet ingevlogen bloemen’. Onze soorten komen dus uit de buurt. Dat is een stuk duurzamer dan bloemen laten vliegen van over de hele wereld, daar hebben we dan ook bewust voor gekozen.”

Duurzamer
Bij Bloem en Plant Enkhuizen vindt u ook géén geverfde bloemen en bladeren. “Wij zijn aangesloten bij Flora.nl, een organisatie die in heel Nederland actief is en o.a. duurzaamheid hoog in het vaandel heeft. De keus voor lokale bloemen en planten, als ook het weglaten van geverfde soorten is een reden geweest om ons bij deze organisatie aan te sluiten. Met meer dan 150 collega-bloemisterijen kunnen wij overal in Nederland uw bestelling verzorgen. Voordeel van deze organisatie is verder ook nog dat er geen (financiële) afdracht aan de organisatie plaats vindt. Als u dus bij ons een boeket van 20 euro besteld, ontvangt u ook écht een boeket van 20 euro!”

Klaas Droog heeft zijn boemenzaak in een sfeervol pand aan de Westerstraat 90 in Enkhuizen.

Rouw en trouwwerk
Op een bijzondere gelegenheid moet je kunnen rekenen op vakwerk van uw bloemist. “Trouwwerk en rouwwerk voeren wij uit met passie voor ons vak en met respect voor de gelegenheid,” vertelt Klaas “Rouwwerk is echt onze specialiteit en we zetten ons keer op keer in voor een rouwwerk naar wens. Elke vorm of grootte is bespreekbaar. Het is een dankbare opdracht om een rouwstuk te mogen verzorgen.”

Bloemabbonnement
Wil u elke week een verse bos bloemen ontvangen of laten bezorgen? Denk dan eens aan een bloemenabbonnement. Dit kunt u afsluiten voor elk gewenst bedrag en gewenste frequentie. Mooi om jezelf cadeau te doen of een ander mee te verrassen. “Wij verzorgen elke keer een vers en uniek boeket volgens de gemaakte afspraak en u heeft het plezier van elke keer de verrassing van verse vrolijkheid in een vaas!”

Een bosje fleurigheid
Wie ergens binnenstapt met een vrolijk boeket in zijn handen, wordt altijd hartelijk ontvangen! Neem gewoon eens een bloemetje voor iemand mee. Kies voor iets kleins en compacts, of kies juist voor uitbundige slierten van zwierige bloemen. Of verras iemand met een mooie (kamer)plant in een leuke pot of mand, daar kan iemand maanden pezier van hebben. “Wij helpen u graag bij het maken van een goede keus. Zo brengen we samen een beetje meer fleurigheid in de wereld!”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen