woensdag 17 juli 2024
spot_img

Bloemen voor de fam. Mellema

25 jaar geleden kreeg de vrouw van meneer Mellema uit Andijk te horen dat zij M.S. heeft, een slopende ziekte waar geen remedie tegen is. En al die jaren is meneer Mellema voor zijn vrouw een rots in de branding, staat hij dag en nacht klaar om te helpen waar maar mogelijk is.

De laatste 20 jaar zit mevrouw Mellema in een rolstoel, al was daar wel wat onduidelijkheid over, zijzelf zegt dat ze nog maar 7 jaar in een rolstoel zit terwijl haar man volmondig riep, ‘nee hoor al 20 jaar’. Beiden hebben gelijk, in de begintijd wist mevrouw Mellema nog wel te staan en stukjes te lopen maar de laatste 7 jaar is dat niet meer mogelijk en zit zij definitief in een rolstoel.
Genieten van het leven
Beiden genieten ondanks de ziekte van mevrouw Mellema nog steeds met volle teugen van het leven, gaan op vakantie, dagjes uit en genieten enorm van hun twee kleinzoons. Binnenkort vertrekken ze weer naar een plaatsje vlak onder Parijs waar hun zoon woont. Lekker met de Valis en de Thalis, wat voor mevrouw Mellema goed te doen

Uit handen van wethouder Harry Nederpelt kregen meneer en mevrouw Mellema een bosje bloemen overhandigd en had de wethouder voor meneer Mellema een enveloppe met inhoud om eens lekker een dagje te gaan genieten.
Bron: MedemblikActueel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen