maandag 22 april 2024
spot_img

Boek nu uw zwemlessen! Start in mei, vol=vol!

Een serieus programma om de zwemvaardigheid van jouw zoon of dochter aan te pakken. In de week van 17 mei starten de zwemlessen in De Weid; 3x per week, voor alle kids van 5 jaar en ouder. Meld je snel aan via zwemlessen@deweid.nl. De kinderen die daaraan toe zijn zwemmen in September af. Zie verder de info op de website.

Dit seizoen weer snorkelles
Ook vanaf de week van 17 mei: 1x per week snorkelen! Voor 3 nivo’s; snorkeldiploma nivo 1, 2 en 3. Per diploma loopt de moeilijkheidsgraad op. Minimaal C-diploma vereist. Snorkelen vindt plaats op de vrijdagen tussen 17:00 en 18:00 uur. Kijk voor info op deweid.nl.

Nieuwe website in de maak
Het sterk toegenomen gebruik van smartphones en tablets maakt dat de vrijwilligers van De Weid toe zijn aan een nieuwe website. De huidige draait immers al vanaf de start mee, op oude techniek. Op dit moment wordt gewerkt aan een site volgens de nieuwste bouwwijze en natuurlijk wordt de webshop daarin ook weer helemaal geïntegreerd. De info op deweid.nl omtrent de zwemlessen 2021 is actueel.

Vrijwilligers gezocht!
Het zwembad kan altijd extra hulp van vrijwilligers gebruiken; zeker voor de kassabezetting en de technische commissie. Wil je in een positieve sfeer wat doen voor de gemeenschap? Informeer dan even via info@deweid.nl. Je hulp wordt gewaardeerd door de zwemmende jeugd, volwassenen en senioren in Andijk en omstreken!

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen