woensdag 17 juli 2024
spot_img

Boekshop Josia organiseert de Maand van het Geschenk

In december vieren we Het grote Geschenk van het Kerstfeest. De engelen en herders zongen en vertelden ruim tweeduizend jaar geleden over het Kind dat geboren werd in de stal. Ze hielden deze gebeurtenis niet voor henzelf, maar deelden het Nieuws! Iedereen is welkom om dit grote feest mee te vieren!

Cadeautjes
Het eind van het jaar is bij uitstek een periode waarin mensen op zoek gaan naar cadeautjes en inspiratie rond het Kerstfeest. De mooiste geschenken vind je in de christelijke boekhandel.
Tijdens de Maand van het Geschenk (15 november tot 25 december) verkoopt boekshop Josia een prachtig boekje getiteld Het kerstdiner om cadeau te doen of te gebruiken tijdens kerstvieringen thuis of elders.
Het kerstdiner is een aantrekkelijke uitgave van Ark Media in samenwerking met BCB en kost slechts € 4,95. Het bevat bijdragen van Mark de Boer, Ina van der Beek, Judith van den Berg, Mattijs Fledderman, Daniëlle Heerens, Erica Kramer, Jolanda Kromhout, Anke van der Pol en Ann Voskamp.

Uit de inleiding:
Samen kerstfeest vieren is bijzonder. Het is een mooi moment om te genieten van elkaar, maar ook om het eeuwenoude verhaal over de geboorte van Jezus opnieuw te horen.
Wellicht kan deze bundel u hierbij inspireren, want dit kerstdiner bevat een met zorg samengesteld menu vol woorden om te delen:
anekdotes om het ijs te breken, gedichten en korte gedachten die het overdenken waard zijn, veel verhalen die zich lenen om voor te lezen of te vertellen en een zegenbede om de avond mee af te sluiten.

Meer informatie is te vinden op www.maandvanhetgeschenk.nl

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen