maandag 24 juni 2024
spot_img

Bonte ballonnenbogen voor buren aan de Dijkweg

Op 2 – 9 – ’92 stapten twee stellen in het huwelijksbootje, het bruidspaar Sijm-van Leijen zou elkaar om 13.00 uur in het gemeentehuis te Wervershoof ontmoeten. Bruidspaar Haakman-Spijkerman moest wachten op hun ja-woord voor zij het konden bevestigen. Achteraan sluiten om het zo maar te zeggen.

Gezellige buurt
Zij wisten toen nog niet dat zij een aantal jaren later als buren naast elkaar kwamen te wonen. Nu, 25 jaar later, wonen de stellen, wat gezinnen zijn geworden, al meer dan 20 jaar in een heel gezellige, creatieve buurt aan de Dijkweg.

Dat de buurt creatief is merkte de familie Sijm al op 17 augustus, toen zij het jubileum vierden. Ze werden verrast met een lied en een zelfgemaakt cadeau door de buurt.
Dit werd 2 september herhaald toen het feest van de familie Haakman plaatst vond, maar de grootste creatieve verrassing werd de avond daarvoor al neergezet.

2 Grote ballonnenbogen, een rode bij nummer 360 en een blauwe bij 362. Reden voor de Andijker om deze unieke gebeurtenis vast te leggen.

Dresscode
Nico, standaard in korte broek, hoe kan dat ook anders: het was de dresscode op zijn jubileum! En bij de Haakmannen verscheen een geHAAKte jurk onder de boog!

(Maar de allergrootste creatieve verrassing was misschien de vlag met roze ballonnen op 357!)

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen