dinsdag 25 juni 2024
spot_img

Brabantse worstenbroodjes nu ook verkrijgbaar in Andijk

Uw slager Ron van den Broek heeft het Brabantse erfgoed in zijn assortiment opgenomen. De Bakkende Brabander is er dan ook erg trots op dat Ron onze Brabantse worstenbroodjes in Andijk aan gaat bieden.

De Bakkende Brabander(s), Bart en Michiel, zijn afstammelingen van een bekende horecafamilie uit ‘s-Hertogenbosch en grootgebracht met Brabants worstenbrood. “In onze huidige woonplaatsen Oegstgeest en Zeist – boven de rivieren – misten we de Brabantse smaken waarmee wij zijn grootgebracht. Daarom gingen we zelf aan de bak met een recept voor ambachtelijke worstenbroodjes. Wat begon als hobby in eigen keuken, met liefhebbers in onze vriendenkring en familie, groeide uit tot De Bakkende Brabander.”

Goud voor uw slager
Uw slager Ron van den Broek en zijn team maken met liefde, beleving en passie lekkere en eerlijke vleesproducten. Al vele jaren krijgen verschillende producten van Ron het predicaat “MET GOUD BEKROOND”. Het absolute hoogte punt was dat zijn gevulde grillworst gekozen werd tot Nederlands kampioen met de vermelding in het jury rapport “daar rij je voor om.”

Watertanden
“Ambachtelijke Brabantse worstenbroodjes om van te watertanden! Goed gevuld en lekker krokant. Gemaakt van de beste natuurlijke ingrediënten, volgens traditioneel recept.”

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen