maandag 22 april 2024
spot_img

Bridgevirus

Het is nogal verwarrend. Is het woord virus nu negatief of positief? Als je positief getest bent is dat negatief en als je negatief getest bent is dat positief. Eigenaardig!!
We zouden bijna vergeten dat er ook een heel goed virus is, het ‘Bridgevirus’ dus. Iedereen die hierdoor aangestoken is zal beamen dat dit vrijwel het beste is wat hem/haar ooit is overkomen. Dus echt positief in de juiste zin van het woord. Vooral tijdens de beperkingen in de coronaperiode werd duidelijk hoe het wekelijkse avondje bridge werd gemist. In het bijzonder het sociale aspect, de ontmoeting, is van wezenlijk belang. Natuurlijk ook de uitdaging om een zo goed mogelijk resultaat te boeken is belangrijk maar lang niet voor iedereen top prioriteit.

Op maandag 20 september a.s. start er weer een beginnerscursus in Andijk, locatie Sarto. Aanvang 19.30 tot 22.00. Het zijn 12 cursusavonden en de laatste avond is op 6 december. Cursisten uit Enkhuizen en Bovenkarspel zijn uiteraard ook welkom.
Een bridgecursus is net als een corona vaccinatie, niet verplicht natuurlijk maar wel heeel verstandig.

We hebben net als een aantal jaren geleden ook weer samenwerking met Team Sportservice West-Friesland die soms zal aanschuiven om informatie te geven over het belang van bewegen naast hersenactiviteit. Dit alles in het kader van de actie Denken en Doen.

Voor informatie en aanmelden:
L. Kooiman via l.kooiman@quicknet.nl of tel. 06 30 38 57 40

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen