maandag 22 april 2024
spot_img

Brrr, het is koud bij gastouder Saskia

Het is koud bij gastouder Saskia van gastouderbureau Berend Botje uit Andijk. Daar zijn ze momenteel bezig met het thema: Brrrr, wat is het koud! Onze gastouders kijken naar de kinderen, zien wat hen bezighoudt en spelen daarop in. Zij bedenken samen met de kinderen activiteiten in dat thema en bieden daarop materialen aan. Onze ervaring is dat kinderen dan veel langer met een activiteit bezig zijn en veel meer nieuwe dingen leren en onthouden.

Saskia heeft samen met de kinderen een iglo gemaakt, wintermutsen geknutseld en natuurlijk veel boekjes gelezen. Bijvoorbeeld het boekje: De pinguïn die niet van kou hield en het boek: ‘Sneeuwman kan…’.

Foto aangeleverd

Gastouderopvang in Andijk
Het thema is nog niet af, dus we gaan nog veel meer winterse activiteiten doen. Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten bij gastouder Saskia? Volg dan de facebookpagina Gastouderopvang de Fruittuinen.

Gastouders gezocht!
Wij zijn op zoek naar gastouders in Andijk. Wil je gastouder worden of ben je gastouder en heb je plekjes vrij? Neem dan contact met ons op via gastouderbureau@berendbotje.nl of 088-2337055.

Vorig artikel
Volgend artikel

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen