donderdag 18 april 2024
spot_img

Buitenzwemmen in De Weid vanaf 1 mei!

Een aantal buitenbaden in Nederland is al open en De Weid start op 1 mei aanstaande. Omdat iedereen inmiddels gewend is aan de anderhalvemeter- en Coronaregels zijn er weer normale abonnementen te koop in de webshop vanaf 1 april. Kom weer genieten en tegelijk werken aan je gezondheid!

Zwemlessen starten in week van 18 mei
Zwembad De Weid is bekend om de kwaliteit van het buitenleszwemmen. Is jouw zoon of dochter 5 jaar? Meld je dan snel aan via zwemlessen@deweid.nl. Ook voor kinderen die een lesachterstand door Corona opliepen interessant; de lessen starten in de week van 18 mei en kennen een serieus programma voor de zwemmers; 3x per week. In September wordt er afgezwommen.

Vrijwilligers gezocht!
De oproep van De Weid in December heeft 3 nieuwe vrijwilligers opgeleverd. Van harte welkom! Het zwembad kan altijd extra hulp van vrijwilligers gebruiken; zeker voor de kassabezetting en de technische commissie. Wil je in een positieve sfeer wat doen voor de gemeenschap? Informeer dan even via info@deweid.nl. Je hulp wordt gewaardeerd door de zwemmende jeugd, volwassenen en senioren in Andijk en omstreken!

ADVERTEREN
in de Andijker?

klik hier voor INFO

Meest gelezen laatste 7 dagen